MEDIA  ·  TRAGEDIE

Mihaela Nunweiller, mesaj cutremurător pe Facebook după moartea Cristinei Țopescu: „Cu toții am lăsat-o singură! Nu-i iert nici pe cei din familia ei”

Luni, 13 Ianuarie

Mihaela Nunweiller, fiica fostului mare dinamovist Lică Nunweiller, o apropiată de-ale Cristinei Țopescu, a postat un mesaj pe Facebook după aflarea morții acesteia. Ulterior, postarea a fost ștearsă.  

„Am lăsat-o singură. Cu toții. Și eu am lăsat-o singură de sărbători. Și nu o să mi-o iert niciodată! Dar niciodată! 

Și nu o să îi iert nici pe cei din familia ei, se știu ei, sunt cei care n-aveau nevoie de ea și care o sunau doar o dată pe an. Și să ne fie rușine tututor celor care au cunoscut-o și au lăsat-o să moară ca un câine părăsit. Tocmai pe ea, care n-a părăsit niciodată nici măcar un câine. 

Îmi vine să-mi smulg părul din cap de durere și de furie și de dispreț(...)”, era o parte din mesajul inițial postat de Mihaela Nunweiller. Postarea a fost ulterior ștearsă și înlocuită cu una nouă.  

  • Sursă foto: Facebook Mihaela Nunweiller

Noua postare a Mihaelei Nunweiller: „Lua tratament pentru depresie, dar era bine”

„Cristina nu avea depresie! Să fie clar! Da, mi-a spus că a suferit de depresie după moartea tatălui ei, dar era bine și se vedea asta, chiar era bine.

Am povestit 8h, neîntrerupt, am râs, era veselă, avea si tristețile firești unui om cu suflet atât de frumos și sensibil, nu avea depresie și nici semnele unei depresii! Lua tratament pentru depresie, cum a spus individa aia Monica Pop, dar era un tratament ușor, chiar am vorbit despre asta și i-am spus că așa am reușit și eu să trec peste plecarea mamei mele, ajutată de medicamente, dar în doză foarte mică. Și ea mi-a spus că este bine. Și se vedea și simțea că este bine!

Avea tristeți ca noi toti, avea tristeți legate de familia ei, de neputința ei de a ajuta toti câinuții, îi lauda pe prietenii ei și era bine. Chiar era bine și volubilă și energică. 

(...) Era bine, Criss era bine și aveam planuri împreună, ne mutăm să ne trăim bătrânețea în frumos și pace și departe de tot urâtul care ne înconjoară aici!”

VIDEO // Anamaria Prodan, amintire cu Cristina Țopescu: „Am mers cu tatăl ei, iar ea se uita cu superioritate la mine”Klaus Iohannis, huiduit la aniversarea Micii Uniri, la Iași. Ce strigau oamenii și cum a reacționat șeful statului

Libertatea

Comentarii (1)

Savu Ciofu  •  13 Ianuarie 2020, 20:20

Hipoxia cerebrala determinata și de apneea in somn conduce la deces: excesul hipertermic din apartament, medicația psihotropa administrata, animăluțele care ar fi putut sa doarmă pe ea in timpul somnului sau agoniei, etc. au contribuit la insuficienta respiratorie și creșterea coagulării sângelui și deces. Animalele moarte pot conduce la alte piste ale decesului stăpânei: monoxid de carbon, alte substanțe din încăpere cere ar fi ajuns prin varii metode, ș.a.m.d. IML poate depista cauzele directe ale decesului iar poliția circumstanțele... Dumnezeu s-o ierte iar noi sa fim tot mai pasatori de cei apropiați și nu in ultimul rând medicul de familie al fiecăruia dintre noi!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
03:30 Tenis, Australian Open

Simona Halep - Yulia Putintseva

Eurosport
10:00 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
12:25 Schi Alpin

Cupa Mondială

Eurosport
14:00 Fotbal, La Liga

Espanyol - Athletic Bilbao

Digi 2, Look Sport
14:00 Biatlon

Cupa Mondială

Eurosport
15:00 Handbal F, Liga Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea - Krim Mercator

Digi 1, Look Plus
16:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Leipzig

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Mochengladbach – Mainz

Look Sport 2
17:00 Handbal F, Liga Campionilor

FTC - CSM București

Digi 1, Look Sport
17:00 Fotbal, La Liga

Valencia - Barcelona

Digi 2, Look Plus
17:00 Baschet M

SCM Timișoara - CSM CSU Oradea

Look Sport 3, Digi 3
18:30 Fotbal, Ligue 1

Marseille - Angers

Digi 4
19:00 Fotbal, Serie A

Fiorentina - Genoa

Digi 3
19:00 Fotbal, Turcia

Fenerbahce - Bașaksehir

Look Sport
19:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Schalke 04

Digi 1, Look Plus
20:30 Baschet M

Dinamo - U BT Cluj Napoca

Digi 4, Look Sport 3
21:00 Fotbal, Ligue 1

Monaco - Strasbourg

Digi 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Belgia

Gent - Genk

Look Sport
21:45 Fotbal, Serie A

Torino - Atalanta

Digi 2
22:00 Fotbal, La Liga

Sevilla - Granada

Digi 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1