GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SPORT CAFE

Mîine, Ioan Becali va fi invitatul special al emisiunii Sport Cafe

Ioan Becali va fi invitatul emisiunii Sport Cafe, de la ora 10:00
Ioan Becali va fi invitatul emisiunii Sport Cafe, de la ora 10:00

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 17:27

Invitatul emisiunii Sport Cafe de mîine va fi Ioan Becali. Giovanni va discuta cu Andrei Nourescu despre scandalul arestării lui Vasile Avram, dar şi despre relaţia fostului impresar cu Gigi Becali. Sport Cafe va începe de la ora 10:00.

 

Vezi AICI ce a declarat Vasile Avram la tribunal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cata_buc
cata_buc  •  30 Septembrie 2011, 16:19

sper ca in curand aceasta mizerie penala sa de "interviuri " la DNA , iar interviul sa inceapa astfel " subsemnatul ion becali...................

phillipss
phillipss  •  30 Septembrie 2011, 10:39

abia astept sa va scuipe si pe voi, dar cred ca nu va fi suficient, va veti sterge, va veti cere scuze si veti continua emisiunea:))

vdtot
vdtot  •  30 Septembrie 2011, 05:11

Dupa cate stiam eu Ioan Becali NU mai este impresar! Sau a devenit iar? Ca , daca nu ma inseala memoria, cand firma lui a intrat in colimatorul justitiei, a renuntzat la licenta. Acum e iar impresar? Dupa cate stiu eu dosarul transferurilor NU s-a definitivat. Inca e Inculpat! Deci? De ce il promovati? Asta promovam? Potentiali infractori? ( potentiali pentru ca inca nu este condamnat). Vorba turcului" Halal!( halal presa)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează