GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PUBLICITATE

Mîine, lansare în premieră pe DVD cu Gazeta Sporturilor: "Din dragoste cu cele mai bune intenţii"

Mîine, lansare în premieră pe DVD cu Gazeta Sporturilor:
Mîine, lansare în premieră pe DVD cu Gazeta Sporturilor: "Din dragoste cu cele mai bune intenții"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2012 10:47

Gazeta Sporturilor aduce în premieră pe DVD cele mai bune filme româneşti ale anului 2011! Joi, 19 ianuarie, găseşti la toate chioşcurile de ziare pelicula "Din dragoste cu cele mai bune intenţii", un thriller psihologic complex, o poveste de viaţă impresionantă! Filmul este regizat de Adrian Sitaru şi îl are în rolul principal pe actorul Bogdan Dumitrache.

Atît Adrian Sitaru, cît şi Bogdan Dumitrache au fost premiaţi la Festivalul de film de la Locarno la categoriile “cea mai bună regie” şi “cel mai bun actor”.

"Din dragoste cu cele mai bune intenţii" este o dramă care spune povestea lui Alex (interpretat de Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. După ce mama lui este internată în spital, viaţa lui Alex iese de pe făgaşul normal. 

DVD-ul “Din dragoste cu cele mai bune intenţii”, împreună cu Gazeta Sporturilor, va fi de joi, 19 ianuarie, la toate chioşcurile de ziare, la preţul de 14,99 lei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează