GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Nana Falemi a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 08:31

Nana Falemi, fostul fundaș al Stelei, dublu campion al României și câștigător de Supercupă, a fost invitatul lui Costin Ștucan, la GSP Live.

Cu peste 150 de prezențe în Liga 1, Falemi a jucat și la Petrolul Ploiești, FC Vaslui și Gaz Metan Mediaș, club unde și-a încheiat cariera. Pe lângă experiențele din România, acesta a jucat și în Grecia, Ucraina și China.

Are 5 meciuri pentru naționala Camerunului, dar și prezențe în cupele europene, atât în Champions League, cât și în Cupa Uefa.

În prezent, fostul fundaș central este implicat în organizarea Europeanului din 2020. Acesta ne va povesti pasaje din cariera sa de fotbalist, care sunt planurile sale de viitor, dar și părerile sale despre fotbalul românesc de astăzi și ce șanse are România să se califice la Europeanul pe care îl găzduiește. 

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează