GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TOLO.RO

"Nici o teamă. Scriu ce cred" » Tolontan explică de ce nu aderă la comunicatele grupului Intact privind condamnarea lui Voiculescu şi enunţă întrebările la care crede că statul e dator cu un răspuns

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 10:00

De ce nu ader la comunicatele grupului privind condamnarea lui Dan Voiculescu şi care sînt întrebările la care simt că statul e dator cu un răspuns.

Nici o teamă. Scriu ce cred.

Acum 11 ani, înţelegerea cu Dan Voiculescu a fost clară: fiecare om de la Gazeta Sporturilor e un jurnalist liber. Asta a fost şi a rămas nenegociabil.

S-a ţinut de cuvînt. În ceasurile celor mai profunde neînţelegeri dintre noi, s-a ţinut de cuvînt. Cînd s-a simţit atacat pe nedrept pe prima pagină a ziarului, tot ce a făcut a fost să spună public că nu mai exist pentru el.

Analiştii au scris că Voiculescu ne-a lăsat în pace pentru că ziarul i-a adus profit.

Citeşte continuarea pe tolo.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează