GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP TV

Noutăţi în grila GSP TV: ştiri, emisiune de IT şi o porţie extra de “Fight news”!

Cristina Dochianu şi Alexandru Ganci +2   FOTO
Cristina Dochianu şi Alexandru Ganci

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 17:41

Jurnalele de ştiri  revin, în direct, din 2 decembrie, la GSP TV , pentru a ţine telespectatorii la curent cu cele mai noi şi proaspete noutăţi  din lumea sportului.

În  fiecare zi, de luni până vineri, la orele 14.00, 18.00 si 20.30, telespectatorii GSP TV vor urmări, în cadrul ştirilor, declaraţii şi interviuri în exclusivitate ale personalităţilor  implicate în  sportul românesc şi internaţional, reportaje incitante, anchete bine documentate, dar şi  cele mai incendiare acuzaţii şi imagini spectaculoase.

O altă noutate în grila de programe a postului GSP TV este şi emisiunea “This is IT”, prezentată de Alexandru Tălpeanu, în fiecare marţi seară, de la 21.00.

Cristina Dochianu şi Alexandru Ganci, prezentatorii  emisiunii “Fight news”, îi invită pe iubitorii sporturilor de contact şi nu numai, la o porţie extra de bătaie. Astfel, în fiecare joi seară, de la ora 21.00, înaintea întâlnirilor cu  luptătorii din super Galele de UFC, telespectatorii  GSP TV se vor amuza cu un concurs inedit între doua echipe de vedete şi luptători, căpitani de echipă  fiind Cristina şi Alex. Invitaţii primei emisiuni din cinci decembrie, de la ora 21.00, sunt cântăreaţa Xonia, Coiotu  de la formatia Trooper, dar şi doi luptători români de top.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează