GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  #MERGEMDUPASISTEM

NU RATA ZIARUL! Gazeta publică un nou caz cutremurător din spitalele noastre! Documente EXCLUSIVE cu o situație INIMAGINABILĂ

foto: Guliver/gettyimages.com
foto: Guliver/gettyimages.com

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2016 17:56

După dezvăluirile cutremurătoare din cazurile #Colectiv, Hexi Pharma și Spitalul de Arși, Gazeta publică vineri documente exclusive dintr-un nou dosar care arată situația dezastruoasă din spitalele noastre!!

Pe tolo.ro, gsp.ro și în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, un caz înfiorător, în care sunt implicate 3 familii și un spital din top 10 cele mai populate județe ale României!

Ce spun părțile implicate, documente EXCLUSIVE și dezvăluiri cutremurătoare în presa din România!

NU RATA GAZETA SPORTURILOR DE VINERI!!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
pekeler
pekeler  •  01 Septembrie 2016, 23:34

:))))))))))))))))))))) Hahahahahahahaha Ce poti face cand citesti asa ceva pe site ul unui ziar de sport ? Ce se va alege cu tara asta,cand astfel de probleme grave sunt dezbatute de nimeni in drum. ...si unde ?Astia nu stiu a scrie un articol sportiv si lumea are pretentia sa se priceapa la medicina si derivatele ei?Doamne fereste !

gizeh
gizeh  •  01 Septembrie 2016, 22:40

... și voi interesele cui le apărați ? ... ăștia ... 'de ați sărit' ... pe Tolontan !?

baruch
baruch  •  01 Septembrie 2016, 22:31
Postat de haideusicfr pe 01 Septembrie 2016, 22:02

Daca are dreptate?

stii care-i treaba? ei (adica tolontan, neag, lutac) au inceput cu dezinfectantii. pe urma au luat-o cu conditiile din spitale. pe urma cu achizitiile de la nu stiu ce spital din calarasi... e ca si cum eu ti-as spune ca nu stii meserie. mi-ai arata ca stii, pe urma as veni ca esti prea batran. mi-ai spune ca n-are relevanta, ca oricum nu esti cel mai batran din bransa etc. dar stai asa, ca vin si spun ca esti prea scund, ca te imbraci prost si...cum sa spun, tot timpul eu decid ce este important. e ca in bancul cu ursul, iepurasul si basca. tolontan este evident rau-intentionat, indiferent ce-ar demonstra in apararea lor arafat, medicii, salvarile si tot asa.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează