Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 23:52 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 00:04

Ovidiu Ioanițoaia, unul dintre cele mai mari nume din istoria presei românești, face parte din echipa Gazetei Sporturilor și pregătește noi proiecte interesante pentru iubitorii de sport din România. 

În ciuda unor neadevăruri apărute în spațiul media, Ovidiu Ioanițoaia rămâne alături de GSP, redacția alături de care realizează emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și unde scrie zilnic câte un editorial despre cele mai interesante teme din sportul românesc. 

Unul dintre cele mai mari nume din presa românească și ziarist de prestigiu al Gazetei, Ovidiu Ioanițoaia va face parte din echipa Gazetei și în continuare. În plus, alături de noul departament video al siteului, lucrează la un proiect nou, de mileniu 3, pe care îl vom prezenta în curând pe GSP.RO.

Aceasta este încă una din seria de știri false despre GSP, pe care unele entități media le-au răspândit în ultimul timp. Ovidiu Ioanițoaia este o legendă a jurnalismului sportiv și numele său nu merită exploatat astfel. Așteptăm cu interes noile proiecte pe care le plănuiește și cunoștințele și energia pe care le aduce în redacție. Îmi pare rău când văd că unele surse media nu au standarde profesionale de bază pentru a verifica știrile pe care le scriu. Dar atunci când ești primul și cel mai bun, devii un ghimpe în coastele tuturor. GSP va continua să crească, respectându-și moștenirea și publicul - 
Predrag Mihailovic - Chief Content Officer și Managing Director al GSP

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”