GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PARIORI.RO

Pariuri pe net

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

Tipuri de jucatori

Atunci cind jucati la pariuri trebuie sa stabiliti clar in care din urmatoarele categorii de pariori va incadrati:
a. sinteti tipul de jucator care joaca de placere
b. sinteti tipul de jucator care nu urmareste cistigul imediat, insa vreti sa castigati potul cel mare
c. sinteti tipul de jucator profesionist, care isi gindeste precis fiecare miscare si isi calculeaza cu prudenta si atentie sansele

Pariurile ca hobby

Cel care joaca de placere aloca putin timp documentarii si studiului echipelor si mizeaza de obicei sume mici pe pariurile facute. De cele mai multe ori pierde, insa nu va trece mult timp pina cind isi va realimenta contul si va paria din nou. Din cind in cind cistiga, recuperand o parte din banii pierduti, insa, per total, va constata ca este in pierdere daca va face un bilant al pariurilor efectuate.

Mize mici

Jucatorul care nu urmareste ciastigul imediat este tipul de parior ce mizeaza cu regularitate sume mici pe rezultate-surpriza sau pe bilete combinate (combo) cu o cota mare. De cele mai multe ori va fi dezamagit, el sperand sa dea lovitura cu un superbilet care il va imbogati peste noapte.

Jucatorul profesionist

Jucatorul profesionist este acela care isi calculeaza atent sansele si care are reguli stricte, pe care le respecta de fiecare data. Intotdeauna joaca sume pe care si le poate permite, pentru ca stie ca va avea si zile mai proaste, asa ca trebuie sa isi ia masuri de precautie. Managementul banilor este unul dintre cele mai importante aspecte ale activitatii sale, alaturi de documentare.

Managementul banilor

Managementul banilor este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont, alaturi de documentare. Daca doriti sa aveti o eficacitate maxima, este important sa va stabiliti un procentaj din suma alocata pariurilor, pe care sa il mizati pe fiecare meci in parte. Un parior profesionist nu va risca niciodata mai mult de 10-15% din banii pe care ii are in cont.

De retinut

Foarte important este ca atunci cind ati obtinut un cistig mare sa nu cresteti miza, la fel ca si in situatia cand pierdeti. Nu va lasati dusi de val cind traversati un moment prielnic, daca ati pierdut nu incercati sa va recuperati banii mizind sume mari pe meciuri pe care le alegeti din impuls.
Din ciand in cind faceti cite o pauza si indepartati-va putin de aceasta activitate, pentru a reveni apoi cu forte proaspete si cu o viziune mai limpede.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează