GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Paul Papp a fost azi la GSP LIVE » S-a propus unui club din play-off: „Să-mi facă o ofertă și mă întorc în Liga 1”

Paul Papp
Paul Papp

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 09:00

Paul Papp, fundașul central de 29 de ani liber de contract după aventura în Turcia, la Sivasspor, a fost invitatul de azi la GSP LIVE.

Jurnalistul Costin Ștucan și fundașul Paul Papp au vorbit prin Skype fotbalul românesc și despre cariera lui. 

„Acum sunt liber de contract. Mi s-a terminat contractul cu turcii. Se negociază contractul. De ce nu m-aș întoarce în România? Acasă e acasă. Niciodată să nu spui niciodată. Încă nu am nicio ofertă din România. Dacă ar fi, aș accepta o ofertă de la Viitorul.

Aș rămâne în Turcia pentru valoarea contractului, dar și pentru că sunt echipe foarte bune. Este un fotbal peste ce e la noi. Dar de ce să nu mă întorc și-n România?”, a declarat Paul Papp la GSP LIVE.

  • Papp a jucat în acest sezon la Sivasspor, unde a ajuns în ianuarie 2018. A mai evoluat la FC Botoșani, FC Vaslui, Farul, Chievo, Astra, FCSB, FC Wil și Karabukspor. 

Vezi AICI emisiunea integrală

GSP LIVE poate fi văzută pe video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor. Cele mai interesante întrebări și comentarii vor fi citite în direct.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andy_2008
andy_2008  •  28 Mai 2019, 22:51

Sa vina Sumudica ca sa luam titlul!!!!

105662257060988
Eugen Qy  •  28 Mai 2019, 11:56

Eu nu stiu ce l-a deranjat? Nu a fost el, Papp, cel mai slab jucator de pe teren la acel meci de pomina ? TUPEIST cat cuprinde !

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  28 Mai 2019, 11:31

Dupa ce ca nu joaca nici macar la o echipa de la brau in sus in Turcia, la fel ca majoritatea expatriatilor din fotbalul mioritic, se cere acasa. Se pare ca asa de slab a ajuns fotbalul nostru ca nici pe acele meleaguri nu mai face fata. Orice come back inseamna implicit un esec si un avertisment pentru alti aventurieri ce si-ar dori sa incerce ceva mai tare. Sunt cunoscute odiseele fotbalistilor nostri plecati cu surle si trambite prin Belgia, Olanda, Italia sau alte destinatii de "lux" si ajunsi prin China, Turcia sau Emirate. Home, sweet home!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează