GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” a fost nominalizată de Asociația Internațională a Presei Sportive la „AIPS Sport Media Awards 2023”

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 14:31 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 20:58

Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” moderată de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, a fost nominalizată de Asociația Internațională a Presei Sportive la categoria „Audio”, acolo unde au fost încadrate în acest an emisiunile sportive de tip podcast, în cadrul galei „AIPS Sport Media Awards 2023”.

Asociația Internațională a Presei Sportive a publicat lista extinsă a nominalizaților pentru acest premiu și se bazează pe voturile unui juriu de specialiști din Comitetul Executiv al instituției și de jurați aleși de către forul internațional al presei sportive.

  • Apoi o echipă de 24 jurați din națiuni diferite va analiza lista extinsă și va vota pentru lista scurtă. Iar un alt juriu de 12 membri din industria media sportivă reprezentând cele cinci continente va alege lista finală de doar trei propuneri pentru acest premiu.

Gazeta Sporturilor a prins lista extinsă la „AIPS Sport Media Awards 2023”

Pe această listă se mai află producții audio din Argentina, Austria, Canada, Chile, China, Columbia, Germania, Ungaria, India, Kenya, Portugalia, Slovenia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii sau Uruguay.

Gazeta Sporturilor este singura instituție media din România care ajunge pe lista extinsă a Asociației Internaționale a Presei Sportive la această categorie.

Emisiunea a devenit una de tradiţie şi îşi propune să fie de calitate, să ia poziţie şi nu doar să creeze conţinut. Nu tot timpul invitatul vine din sport, dar de fiecare dată sportul e subiectul principal al discuţiei. Invităm nu doar prietenii de-ai lui Ovidiu, dar cu siguranţă pleacă cu acest statut după o oră petrecută împreună. Aici descoperim oameni şi poveştile lor, răscolim amintirile şi arătăm cele mai frumoase momente ale sportului

Ovidiu Ioanițoaia, moderatorul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”

Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este moderată de Ovidiu Ioanițoaia și produsă de jurnalistul Andrei Crăițoiu. A debutat în data de 9 octombrie 2019, până în prezent fiind transmise 178 de ediții, ultima difuzată avându-l ca invitat pe marele jucător de tenis Ion Țiriac.

În 2021, emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” a primit, din partea Asociaţiei Presei Sportive din România, premiul pentru „Cea mai bună emisiune”.

Citește și:

Ion Țiriac a plecat la vânătoare pe ruta Noua Zeelandă - Namibia: „O treabă foarte nepopulară, dar cerbul ăsta s-ar putea să fie un record mondial!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ion Țiriac a plecat la vânătoare pe ruta Noua Zeelandă - Namibia: „O treabă foarte nepopulară, dar cerbul ăsta s-ar putea să fie un record mondial!”
„Aveam o fobie!” » Adrian Porumboiu a recunoscut implicarea directă pentru antrenori: „Interveneam! După meci m-am dus, i-am strâns mâna”
PRIETENII LUI OVIDIU
„Aveam o fobie!” » Adrian Porumboiu a recunoscut implicarea directă pentru antrenori: „Interveneam! După meci m-am dus, i-am strâns mâna”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close