GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Radio GSP Dezvăluiri bombă ale lui Horia Ivanovici » Personaj nou în ruptura cu RDS + salariul colosal pe care îl avea

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 septembrie 2013 13:52

Horia Ivanovici a fost invitatul lui Gabi Safta la Radio GSP, iar acesta a făcut dezvăluiri bombă în emisiunea Radio GSP Live.

Ivanovici a anunţat o nouă variantă care a apărut în ruptura cu RCS-RDS: "A fost o intervenţie politică. Am fost dat afară la intervenţia Olguţei Vasilescu, conform unei variante apărute în ultima perioadă. Nu pot să spun dacă e total adevărat, nu pot s-o acuz acum pe femeie. Dar sursele sînt destul de interesante. Un trust mare a cedat presiunilor, nu pot să cred aşa ceva. Olguţa Vasilescu este în relaţii foarte bune cu Mircea Sandu şi cu Victor Piţurcă, mai ales în ultimele luni".

Noul moderator de la Etno TV a anunţat că îi va da în judecată şi a dezvăluit salariul incredibil pe care îl avea la emisiune, mai mare decît mulţi fotbalişti din Liga 1: "Sper că stau foarte bine cu banii, le-am trimis deja o notificare. Nu este în regulă ceea ce s-a întîmplat. La tribunal, birjar, la tribunal.

Le cer salariul meu pînă în august, adică 250.000 de euro pînă atunci. Da, luam 25.000 de euro lunar, nu 20.000 cum a apărut. Dar plăteam toţi invitaţii, toată producţia, rămîneam cu jumătate din banii ăia.

Am avut ofertă mai bună de la Realitatea, dar am ales Etno TV pentru că am prime-time. Şi pot sta cît vreau, depinde de evenimente", a mai spus Ivanovici la Radio GSP.

Dan Udrea, invitat permanent
Redactor GSP şi fost moderator al emisiunii Contraatac de la GSP TV, Dan Udrea revine pe "sticlă" ca invitat permanent la emisiunea lui Ivanovici. Astăzi este prima emisiune Fanatik Show la Etno TV, de la 20:30. Mai multe detalii aici.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (94)
spartanul
spartanul  •  01 Octombrie 2013, 11:00

astiea cantareti oare cati bani io da la unflatu asta pupator de fud pe el scrie becali hu hu

nelu_antonescu
nelu_antonescu  •  01 Octombrie 2013, 05:37
Postat de adrianmiha pe 30 Septembrie 2013, 13:52

Hai sa va fac eu alta dezvaluire !Il cunosc personal pe Ivanovici si am fost socat sa constat ca nu stie sa scrie decat de TIPAR !!!Poate parea greu de crezut dar el este analfabet! Aces om NU STIE SA SCRIE !!! L-am cunsocut intr-o imprejurare in care trebuia sa completeze cerere.Si de tipar scria cu greseli! Asa sunt toti ziaristii in Romnaia?

Adriane, eu citesc destul de des, dar intru rar pe aici... Dar cand vad asa ignoranta ma simt obligat. Deci ala e "analfabet" pentru ca scrie cu litere de tipar. Zici tu, "NU STIE SA SCRIE!!!". Matale, in 3 randuri, ai facut cel putin 3 greseli! "ACES" in loc de "acest", "SA COMPLETEZE CERERE" in loc de "... O cerere". Si sa nu mai discutam de "ROMNAIA".

prince__vlad
prince__vlad  •  01 Octombrie 2013, 04:33

ce bomba bay poola ? ce tot mancati kkt cu titlurile astea? cine poola mea e bortosul de ivanovici? un nimeni ca toti ceilalti care se cred comentatori si mari specialisti in fotbal...bah!

Vezi toate comentariile (94)
Comentează