Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 10:44

648434-untitled.jpg

După 14 ani, Viorel Hizo lămureşte în ediţia tipărită de azi a Gazetei unul dintre misterele amar-amuzante ale fotbalului. 
Rapid făcuse 0-0 la Paris în Cupa UEFA, cu PSG. Pe 25 semptembrie 2001, în returul de pe Giuleşti, e 0-0 şi se intră în prelungiri.

În minutul 93, francezii marchează: 1-0! În minutul 113, se stinge lumina în Giuleşti şi în cartierul din împrejurimi. Varianta oficială a fost pană de curent. Varianta reală a acceptat să o povestească Viorel Hizo, antrenorul de atunci al Rapidului.

El nu rosteşte numele lui George Copos, dar îl lasă pe ziaristul Justin Gafiuc să o facă şi-l confirmă!

Nu rata interviul spectaculos publicat exclusiv în ziar, din zori la chioşc: afli şi marile regrete ale lui Hizo, culisele marii victorii a Rapidului în faţa Stelei, 4-1 în 1995, dar şi ale dezastrului istoric împotriva "militarilor" pe cînd antrenorul era la Dinamo, 0-5!

Răsfoieşte Gazeta Digitală! Articolele pe care le poţi citi azi doar în ediţia tipărită:

O mare parte din articolele din ziarul Gazeta Sporturilor nu sînt publicate pe www.gsp.ro şi pot fi citite doar în ediţia tipărită, disponibilă la chioşcuri, sau online pe platforma digitală, replica ziarului tipărit.

Click aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

Gazeta Digitală poate fi accesată contra cost, iar plata se face foarte simplu, prin card ori prin SMS. O ediţie costă doar 0,5 € + TVA, iar abonamentele au şi ele preţuri foarte atractive: 5€ + TVA pentru o lună, 10€ + TVA pentru 3 luni sau 18€ + TVA pentru 6 luni. Ziarul care ajunge la chioşcurile de presă în zorii zilei poate fi citit în platforma Gazeta Digitală mult mai devreme, începînd cu ora 01:00.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”