GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ALERTĂ

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 22:27

Redacția GSP a fost evacuată de trupele speciale de Poliție în urma unei amenințări cu bombă la sediul Antenei 1, situat în clădirea de birouri unde se află și Gazeta Sporturilor.

Evenimentul a avut loc fix în finalul derby-ului CFR Cluj - FCSB (1-0), când jurnaliștii Costin Ștucan, Mihai Mironică și Remus Răureanu se pregăteau să analizeze victoria echipei lui Dan Petrescu. 

Din cauza alertei cu bombă, toți jurnaliștii GSP au fost scoși din redacție pentru câteva zeci de minute. „Suntem în fața redacției la o ediție mai mult decât specială, fiindcă e o alertă cu bombă la vecinii de la Antena 1, dar discutăm în continuare fiindcă nimic nu ne poate opri să vorbim despre meci”, a explicat Costin Ștucan. 

După jumătate de oră, jurnaliștii au fost anunțați de forțele de ordine că se pot întoarce în redacție. 

GSP Live după CFR Cluj - FCSB 1-0, ediție specială din fața redacției

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
sexilian
sexilian  •  03 Februarie 2020, 16:41

va bagati in seama,cine risca negru de sub unghie pentru niste buze tunate,vrajala ieftina,va vreti eroi,brrrrrrrr........

george_br
george_br  •  03 Februarie 2020, 12:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103798407052226
 •  03 Februarie 2020, 09:28
Postat de spion_kop pe 03 Februarie 2020, 03:45

din pacate, si o spun cu parere de rau, nu te poti juca cu asemenea chestiuni dar am banuiala ca a fost o chestiune inventata ***

Spioane,cum ai vrea sa-ti puna microfoane sub tur,sa te roage frumos sa iesi la o tigara ??? sa fiu in locu lu aia de la antena 1,as fi foarte atent cum vorbesc de domnul mutu slavit fie numele si glasul sau !!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează