GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  METROSPORT

Replay s-a întors pe TVR » Cea mai îndrăgită emisiune sportivă a revenit în grila de programe

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 00:00

Cea mai îndrăgită emisiune sportivă despre istoria fotbalului românesc a revenit oficial în grila postului public de televiziune.

În fiecare seară de la ora 22:55 pe TVR HD, Marian Olaianos și Marius Mitran vor prezenta imagini unice, de colecție din fotbalul nostru.

Cum se distrau tricolorii la Campionatul Mondial din 1994, golurile fabuloase marcate de cei mai buni jucători români atât în campionat, dar și în cupele europene, toate vor fi la Replay!

"Este o emisiune în care încerc să dau pe ecran ceea ce aş vrea să văd eu acasă, ca telespectator", recunoaște Olaianos.

"Replay e tot ceea ce nu au mulţi, emoţie, siceritate şi respect faţă de ce a fost fotbalul cândva. Pentru noi doi, este o poartă spre altădată pentru spectatorii de azi. Şi asta e enorm!", spune Mitran.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1751405594943380
Cristian Medaru  •  19 Mai 2018, 17:57

Buna seara ... am o fotografie/vedere originala cu echipa RSR , pe verso cu semnaturile originale ale jucatorilor respectivi ( Rednic,Lung,Iorgulescu etc ... ) de la meciul ROMANIA-ANGLIA jucat la Bucuresti in 1985 ! -fotografia este de la tatal meu si vreau sa o vand ! Multumesc , emisiuni cat mai ok , va salut !

balauru48
balauru48  •  20 Aprilie 2017, 17:48

Mitran ala e un pacalici!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează