GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

S-a băgat Adrian Sîrbu? Omul din spatele contractului semnat cu LPF pentru drepturile TV ar putea introduce sistemul pay-per-view

Articol de - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 martie 2014 22:37

Surse autorizate îl dau cîştigător pe fostul boss de la ProTV, care va introduce sistemul pay-per-view.

Ceea ce trebuia să fie o licitaţie cu strigare pentru atribuirea drepturilor TV din Liga 1 la finalul lunii martie s-a transformat într-o întîlnire la care au participat 7 persoane şi în urma căreia s-a desemnat noul cîştigător.

Societatea şi-a luat angajamentul în faţa lui Iorgulescu că va aduce în conturile Ligii, în fiecare din următorii 5 ani, suma de 33,6 milioane de euro, plus încă un milion de euro pentru fiecare sezon dacă se organizează Cupa Ligii. Sursele Gazetei îl dau pe Adrian Sîrbu drept cîştigător!

"Dragomir aruncă doar nişte fitile ca să se laude că, de fapt, el ar fi adus acest nou contract pentru drepturile TV, ceea ce nu este adevărat", spun oamenii din LPF. Firma anunţată cîştigătoare de Mitică nu ar fi Intel Sky Broadcast Ltd, iar în spatele parteneriatului parafat marţi s-ar afla fostul patron de la Pro TV, Adrian Sîrbu!

Sursa GSP precizează: "De la bun început vrea plata individuală pentru partidele din Liga 1! Dacă vrei să vezi, de exemplu, Steaua - Dinamo, plăteşti o anumită sumă, iar pentru FC Braşov - Chiajna o sumă mult mai mică. Se va înfiinţa un post nou de sport, iar doritorii vor primi un dispozitiv care va fi băgat în televizor şi care va recepţiona semnal pentru a vedea jocurile dorite".

Pentru a nu exista probleme cu Consiliul Concurenţei, Liga ar da cel puţin două meciuri pe etapă celor de la EuroSport, post liber la distribuţie în toate reţelele de cablu.

Paszkany: "Nu am forţă financiară"
Chiar dacă Dumitru Dragomir susţine că patronul CFR-ului este cel care a cumpărat drepturile, Arpad Paszkany a negat informaţiile pentru transilvaniareporter.ro: "Eu nu am forţa financiară să cumpăr aceste drepturi TV. Doar companiile de televiziune prin cablu îşi pot permite în acest moment să plătească sute de milioane de euro pentru drepturi. E adevărat că în urmă cu un an şi jumătate am discutat cu cei de la DigiSport să creăm un consorţiu, iar televiziunile mele să transmită partidele formaţiilor din Transilvania, din păcate, ideea nu s-a concretizat".

"Nu am nici o implicare în achiziţionarea drepturilor TV!" (Adrian Sîrbu, pentru capital.ro)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
strauss.
strauss.  •  03 Aprilie 2014, 12:51

pai cine e atat de fraier sa plateasca o anumita suma de bani sa vada ''parodia'' asta de Liga 1??? Mai bine ma uit la Bundesliga pe Eurospot !!!!

hofer
hofer  •  11 Martie 2014, 12:15

In Germania multi au dat faliment cu pay-per-view desi aici se castiga bine nu ca in Romania 300 euro pe luna. Hai sa fim seriosi, o sa-l vedem pe sarbu plangand la televizor.

hofer
hofer  •  11 Martie 2014, 12:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vor probabil sa anunte insolventa. In Romania pay-per-view. Hahahahaha ! No sa sti ca Badea Gheorghe din GLANBOACA asta asteapta.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează