GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

S-au pus cu UEFA, UEFA i-a pus pe butuci

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2007 00:00

Trei operatori care au comercializat ilegal drepturi ale UEFA Champions League, obtinind profit de pe urma acestei activitati, au fost dati in judecata de forul european. Rezultatul: falimentul celor trei! Indraznetii intreprinzatori au transmis contra cost pe diferite website-uri secvente din cea mai tare competitie europeana intercluburi, fara a avea drepturile de transmisie din partea UEFA.

Totusi pirateria competitiilor UEFA este departe de a fi stopata, existind multe site-uri chinezesti care transmit in direct meciuri din aceasta competitie pentru care n-au achizitionat drepturile de transmisie. Diferenta este ca aceste site-uri nu percep taxe pentru accesarea de catre utilizatori a respectivelor meciuri. Conform regulilor UEFA, pe un site licentiat se pot transmite doar partidele pentru care televiziunea din tara respectiva a achizitionat drepturile de transmisie. Restul partidelor pot fi vizionate contra cost pe www.uefa.com.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează