GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SCHIMBARE

Schimbare importantă la unul dintre posturile care transmit Liga 1 » Telespectatorii au parte de o surpriză

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 16:00

Digi 4K va fi prima televiziune din România care va emite în format Ultra HD începând de sâmbătă, 24 noiembrie. Vor fi mai multe transmisiuni sportive ale celor mai importante competiții europene și internaționale din fotbal și Formula 1.

De sâmbătă, postul va intra în etapa de teste și abonații Digi TV vor putea experimenta, pentru început, calitatea 4K a unor meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport și documentare.

Duminică, de la ora 15:00, iubitorii motorsportului se vor putea delecta cu transmisiunea live a Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite, desfășurat la Abu Dhabi. Într-o primă etapă, postul va fi disponibil pentru abonații din marile orașe și, treptat, difuzarea se va extinde la toată rețeaua de abonați la servicii de televiziune digitală. Postul va fi disponibil doar în grila Digi TV.

”Pentru Digi | RCS & RDS, testarea și apoi lansarea televiziunii Digi4K, în premieră în România, continuă istoria noastră de 25 de ani în a oferi cele mai bune servicii, la cele mai competitive prețuri din piață și pentru orice categorie de consumatori”, a declarat Valentin Popoviciu, vicepreședinte al Grupului Digi | RCS&RDS.

 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  23 Noiembrie 2018, 17:11
Postat de alexbarosanu pe 23 Noiembrie 2018, 16:18

mare scofala!neimportant!

mare scofala, habar nu ai despre ce e vorba..:)

alexbarosanu
alexbarosanu  •  23 Noiembrie 2018, 16:18

mare scofala!neimportant!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează