GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PREMIER LEAGUE

Schimbare importantă pe piața media din România » Unde se va vedea Premier League în următorii 3 ani

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 10:05

Postul Eurosport anunță pe site-ul oficial că începând cu sezonul 2016-2017 va transmite în exclusivitate în România campionatul din Anglia, timp de trei sezoane!

Astfel, Premier League, considerat de mulți ca fiind cel mai spectaculos campionat din lume, va fi putea fi urmărit de toată lumea, postul Eurosport fiind disponibil în toate rețelele de cablu din România.

"România este o țară în care interesul pentru fotbal este recunoscut, iar Eurosport oferă meciuri din Premier League încă din 2013. Suntem încântați să putem continua să stârnim această pasiune pentru încă trei sezoane"  Petter Huutton, CEO Eurosport

În prezent, Premier League se vede în România atât pe Eurosport, cât și pe DolceSport, dar începând cu sezonul 2016-2017, meciurile din Anglia se vor vedea doar pe Eurosport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  18 Februarie 2016, 14:22
Postat de gorgeousroadkill pe 18 Februarie 2016, 11:56

Daca esti atata de satul sa te uiti la PL gratis, de ce nu iti iei un Eurosport Player, costa doar 40 euro/an si vezi ce vrei, (aproape0 cand vrei, in ce format vrei. Daca ti se pare prea mult sa platesti 3.5 euro pe luna atunci poate trebuia sa te gandesti inainte sa-ti iei gadget-uri HD si sa te miorlai pe net.

imi cer scuze,insemana ca trebuia sa-mi iau un tv cu tub,standard def!uite ca nu stiam de eurosport player!acum nu vad ce rost are,atata timp cat nu toate meciurile sunt pe eurosport,dar cand vor avea exclusivitate,da,e altceva.nu ma deranjeaza sa platesc.am cont la telekom,dar e jalnic,nu poti vedea un meci fara intreruperi,acum au marit abonamentul si de cand sunt pe piata,nu au reusit sa faca o amarata de aplicatie pt tv,gen seenow,trebuie sa trag pagina de pe pc pe tv,deci tot o abureala.asa ca am renuntat la a plati orice la telekom!daca dau un ban,macar sa functioneze

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  18 Februarie 2016, 12:59
Postat de bakunin pe 18 Februarie 2016, 12:28

Informeaza-te tu, ***; *** vroia sa-l ia cu japca, s-a organziat un amical brasov-dinamo ca sa-l vada pe Lacatus toti securistii din groapa, insa dupa un fault al lui Laca unul din generali l-a apostrofat; atit i-a trebuit lui Marius, l-a umplut de injuraturi pe securist, iar ala a spus ca atit cit va trai el Lacatus n-are ce sa caute *** :))

scuze ce se putea spune ? ,in fapt sau dus greii armatei si mainile drepte ale dictatorului si la luat ..a fost ordin dat lui stanculescu ,,i sa spus ,,fara el sa nu vi?

bakunin
bakunin  •  18 Februarie 2016, 12:29

Daca ar exista un Dumnezeu, i-ar trasni instantaneu pe toti *** din groapa care indraznesc sa se prezinte drept victime ale comunismului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează