GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Se redeschide cuşca One FC » Azi de la ora 15:00, gala Campioni şi Războinici în direct pe GSPTV!

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2013 12:11

Luptele din One FC revin la GSP TV. 20 de superluptători vor să facă legea în cuşcă în gala care va avea loc la Jakarta. GSP TV transmite vineri, în direct, de la ora 15:00, gala Campioni şi Războinici.

În main eventul galei One FC de la Jakarta se întâlnesc doi luptători care vor să cucerească lumea MMA-ului. Shinici Kojima şi Andrew Leone. Americanul cu şase victorii şi două înfrângeri în MMA l-a înlocuit pe mult mai titratul Urushitani. Kojima are 13 victorii în cele 22 de lupte din MMA, dar şi patru înfrângeri. 9 dintre cele 13 succese au venit înainte de gongul de final.

Cele zece superdueluri din Gala Campioni şi Războinici MMA Jakarta sunt în direct la GSP TV, vineri, de la ora 15:00 şi în reluare de la miezul nopţii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează