GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ROMÂNIA ÎN DOLIU

Șefa Știrilor TVR și-a dat demisia după ce televiziunea publică nu a acoperit, vineri noapte, tragedia din Colectiv

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 13:48

Sefa interimară a Știrilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, și-a anunțat astăzi demisia din funcție, motivul ținînd de faptul că Televiziunea publică nu a acoperit vineri, în regim de breaking news, dezastrul de la clubul Colectiv, scrie HotNews.ro.

Cazul a fost semnalat de Cătălin Tolontan sîmbătă, la 12 ore după tragicul eveniment:

"Românii care la 12 noaptea nu se uitau nici la posturile de știri și nici pe internet n-au aflat nimic despre tragedia din București și din cauză că TVR nu s-a trezit. Cea mai mare televiziune a tăcut în fața celei mai mari tragedii. Azi noapte, TVR nu transmitea nimic de la incendiul clubului bucureștean Colectiv, nici măcar la o oră după ce acesta avusese loc" Tolontan

Textul scris sîmbătă de Tolontan poate fi citit integral AICI.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
145748569108877
Irimia Paul  •  02 Noiembrie 2015, 19:38

TVR , de foarte mult timp nu mai este televiziunea nationala a romanilor .[lata OBLIGATORIE a acestei institutii servile si incompetente este o rusine si cred total neconstitutionala

radumatei
radumatei  •  02 Noiembrie 2015, 19:36
Postat de arvocatu pe 02 Noiembrie 2015, 15:31

Corect, nu e treaba TVR sa concureze televiziunile de stiri, care pun titluri de genul "nu o sa-ti vina sa crezi ca..." si altele alea... Insa e 100% treaba TVR sa informeze despre cea mai mare catastrofa din Romania de dupa Revolutie... Spre deosebire de alti comentatori, eu chiar am vazut ca vineri, la orele 1,30 AM, TVR-ul a anuntat stirea pe ecran de genul "explozie intr-un club din Bucuresti, zeci de morti si de raniti"... Daca si pompierii si SMURDUL isi faceau datoria ca TVR-ul, mureau 400 de oameni si ardea clubul pana la temelii . Demisia sefei de la stiri e egala cu zero barat, TVR-ul in forma actuala ar trebui sa fie inchis- i s-au acordat zeci de sanse sa se reformeze si le-a ratat pe toate!

Va inteleg frustrarea, in astfel de momente multi oameni nu mai judeca limpede si se lasa condusi de furie atunci cind ratiunea ar trebui sa primeze. Cind va veti calma, sper sa realizati ca reactia dvs. a fost exagerata. Da, TVR trebuie sa informeze, si a facut-o, echilibrat si profesionist, incepind cu dimineata zilei de simbata. Din pacate traim intr-o epoca in care oamenii sint obsedati sa fie "hraniti" cu informatie non-stop, sa afle totul imediat, poate chiar inainte ca evenimentul sa se intimple, sa vada totul in transmisiune directa de la fata locului, sa simta mirosul de carne arsa daca ar fi posibil. Pentru consumatorul de stiri, un Catalin Radu Tanase la fata locului la 1 noaptea valoreaza cit zece Luca Niculescu in studio a doua zi. Asta ii ofera televiziunile de stiri si, din pacate, cu asta TVR nu poate concura.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Noiembrie 2015, 19:09

f bine, sa-si vada de treburile ei, astea nu sunt televiziuni, e o femeie desteapta.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează