GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  INEDIT

La ce vă uitați în această seară: Singur acasă cu Kevin McCallister sau FCSB - Hermannstadt în Superligă? :D

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 12:56 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 13:57

De la ora 20:00, trei dintre posturile de sport de la noi (Digi, Orange și Prima Sport) vor difuza meciul dintre FCSB și Hermannstadt, partidă contând pentru etapa 20 a Ligii 1.

Pe Pro TV, de la aceeași oră, telespectatorii vor putea vedea filmul tradițional de Crăciun, „Singur acasă 1”, în rolul principal Macaulay Culkin, cel care-l interpretează pe Kevin McCallister. 

Voi la ce vă veți uita? :D

La ce vă uitați în această seară, de la ora 20:00?

FCSB - Hermannstadt
Singur acasă

FCSB - Hermannstadt e de la ora 20:00 pe Digi, Orange și Prima Sport

FCSB joacă ultimul meci din 2023 în fața propriilor suporteri, la București, pe Arena Națională. Doar un succes au reuşit bucureştenii în ultimele cinci meciuri jucate în campionat pe teren propriu. În rest au două remize şi două înfrângeri.

De partea cealaltă, sibienii sunt fără victorie în precedentele opt deplasări din SuperLiga României, interval în care au înregistrat şase rezultate de egalitate şi două partide pierdute.

FCSB şi Hermannstadt s-au mai întâlnit de nouă ori în principala competiţie internă, un joc a fost câştigat de sibieni, şase de către roş-albaştri, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

„Singur acasă 1”, de la ora 20:00, pe Pro TV

Milioane de oameni au văzut până acum filmul „Singur acasă” sau „Home Alone”, comedia lansată în urmă cu mai bine de 30 de ani, pe 16 noiembrie 1990. Chiar și așa, pelicula difuzată în această seară de Pro TV este încă urmărită, chiar dacă telespectatorii o văd în fiecare an de Sărbători. 

Filmul „Singur acasă” a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur, bugetul peliculei a fost de 18 milioane de dolari, iar încasările în toată lumea au depășit 500 de milioane de dolari!

Timp de 12 săptămâni a fost lider de box-office și a doborât un record, fiind desemnat cea mai de succes comedie de până atunci. Pe imdb.com, unul dintre cele mai cunoscute site-uri de recenzii, „Singur acasă” are nota 7,7! Votat de aproape 630.000 de utilizatori înregistrați.

Citește și:

Q&A cu Dawa » Cel mai bun atacant din România pe care l-a înfruntat, mâncarea favorită + pasiunea lui inedită
FCSB
Q&A cu Dawa » Cel mai bun atacant din România pe care l-a înfruntat, mâncarea favorită + pasiunea lui inedită
A jucat la FCSB și oferă detalii de la o ședință cu Gigi Becali: „Îmi zicea că sunt maimuța lui”
FCSB
A jucat la FCSB și oferă detalii de la o ședință cu Gigi Becali: „Îmi zicea că sunt maimuța lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
D_veselu
D_veselu  •  16 Decembrie 2023, 18:34
Postat de jackdante pe 16 Decembrie 2023, 16:06

au raspuns la misto,dar oricum se echilibreaza si imediat este 50-50. dar clar ca se uita toti la Steaua cu sibiu diseara,o sa se vada si din commenturi. cel mai tare este ca prostalai care au votat cu singur acasa in proprotie de 90% se uita la meciurile echipei Steaua din liga 1 si le hiperanalizeaza de zici ca ar fi echipa lor de suflet,cand ei de fapt urasc Steaua din liga 1.

Așa e. Ăia nici măcar hateri nu se pot numi. Habar nu au ce înseamnă să urăști cu adevărat o echipă. Eu de exemplu nu mă pot uita la niciun meci al Cfr-ului sau al "Stelei din Liga 1". Darămite să mai și comentez pe live-uri, să văd frânarii sau fecesebiștii cum jubilează p-aici când echipele lor câștigă. Și nici măcar nu pot să spun că 'urăsc' pe bune echipele alea, doar că nu le pot vedea în ochi... și îmi doresc mereu ca ele să o ia pe coajă. Mă întreb cum naiba reușești tu să te mai uiți la fotbal. Tu pare că urăști toate echipele în afară de "Steaua din Liga 1". Despre toate spui că sunt "clone" sau că trântesc meciuri cu contracandidatele Fcsb-ului. Pariez că nici pe sibieni nu-i ai la suflet. La sondajul ăsta mă așteptam să fii primul care zice că a votat "Singur acasă". Chiar mă gândeam, când am văzut procentele, că ai votat filmul de pe toate cele 27 de conturi ale tale. :-)))

stefanf78
stefanf78  •  16 Decembrie 2023, 17:47

O să văd Singur acasă pe 24 seara cu copiii :) Când, probabil, antisteliștii vor vedea meciul din seara asta în reluare :))

stefanf78
stefanf78  •  16 Decembrie 2023, 17:41
Postat de 1_0_1_0 pe 16 Decembrie 2023, 16:10

Rezultatul sondajului arata ca mai sunt si alt fel de oameni in afara de gigisti. Si fac pariu ca au votat filmul doar pentru n-au avut a treia optiune. Daca era si “la altceva” mergeau acolo voturile. De fapt, asta era pregatirea terenului pentru inca un articol de tip pupincurist la adresa celei mai iubite echipe, daca sondajul arata invers. Dar nu e timpul pierdut, poate reuseste craitoiu sa activeze postacii gigisti si se schimba balanta….

Dacă ai doar două opțiuni la un sondaj și nu ești de acord cu niciuna, ai a treia opțiune din start, să nu votezi. Dar e greu să vezi asta ca negigist :)), ceferist mândru. Eu am văzut aseară Petrolul-Rapid, nu Vocea României. Comentez aici pentru sport, nu contra unei echipe. Da ă ar fi un sondaj mâine aș alege Sepsi-CFR, nu vreun desen animat difuzat CN.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează