GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  AUDIENȚĂ

Surpriză în topul audiențelor TV de duminica aceasta. Care a fost raportul între FCSB, Craiova și Dinamo versus explozivul Chelsea - City 4-4

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 15:10 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 16:35

Pe parcursul zilei de ieri, oferta de evenimente sportive a fost una spectaculoasă: trei meciuri în campionatul intern, un derby realmente fabulos în Premier League, Chelsea - City, scor 4-4, partida Kosovo - Israel, dar și un meci cu un final senzațional în Champions League la handbal feminin, Rapid - Vipers, 30-29.

GSP are audiențele acestor meciuri, cele raportate exclusiv la posturile DigiSport. Două dintre cele 6 evenimente au fost pe al doilea canal al postului deținut de RCS: meciul din preliminariile CE și jocul de handbal.

Pe primul loc s-a clasat întâlnirea dintre FCSB și FCU Craiova, care a debutat la ora 21:00. 

Vin turcii! Un club de tradiție din România, la un pas de a atrage investitori străini: „Există un acord de principiu”
U CLUJ
Vin turcii! Un club de tradiție din România, la un pas de a atrage investitori străini: „Există un acord de principiu”

FCSB - FCU Craiova, lider de audiență. A bătut Dinamo, Chelsea - City și Kosovo - Israel

Începând cu repriza secundă, disputa de pe Arena Națională a fost concurată de jocul de la Priștina. Chiar și așa, jocul trupei lui Charalambous și Pintilii a atins un rating de 3 și un share de aproape 9.

Surpriza vine din faptul că derby-ul în care a fost implicată cealaltă formație din Bănie, Universitatea Craiova, duelul cu Dinamo, a avut un rating sub cel al meciului Chelsea - City! 

Meciul din Anglia a fost superior cu 0,2 puncte de rating. În schimb, la share, care se referă la numărul total al televizoarelor care sunt deschise în acel moment și care urmăresc evenimentul respectiv, CSU Craiova - Dinamo a stat mai bine.

Telespectatorii au fost interesați într-o măsură mare și de Kosovo - Israel, meci care a făcut o audiență mai bună și decât Botoșani - Voluntari 3-3, un joc extrem de atractiv, cu multe goluri, dar și decât meciul de handbal. Rapid - Vipers a avut un rating de peste două ori mai mic decât meciul din preliminariile CE.

Topul audienței celor 6 evenimente sportive de ieri

MeciRatingShare
FCSB - FCU Craiova 2-13,08,9
Chelsea - Man. City 4-41,95,2
U Craiova - Dinamo 1-01,77,8
Kosovo - Israel 1-01,03,6
Botoșani - Voluntari 3-30,73,4
Rapid - Vipers 30-290,42,0

  • sursa audiențelor: Kantar Media
  • audiența raportată pentru publicul 21-54 de ani, la nivel național (exclusiv pe canalele DigiSport)
  • rating reprezintă procentul televizoarelor care sunt pe respectivul eveniment raportat la numărul total al televizoarelor existente în România 
  • share reprezintă procentul televizoarelor care sunt pe respectivul eveniment raportat la numărul total al televizoarelor deschise în intervalul menționat

FCSB - FCU Craiova » Florinel Coman a deschis scorul din lovitură liberă

Citește și:

Gigi Becali, implicat într-un accident! A intrat cu Rolls Royce-ul în șanț și s-a contrazis în declarații: „Păi, nu trebuie să merg la Poliție?!
FCSB
Gigi Becali, implicat într-un accident! A intrat cu Rolls Royce-ul în șanț și s-a contrazis în declarații: „Păi, nu trebuie să merg la Poliție?!
Are cel mai slab lot din Liga 2, dar face minuni! Acum a dezvăluit cum: „Noi nu bem deloc alcool! Încerc să le dau un stimul băieților”
GSP LIVE
Are cel mai slab lot din Liga 2, dar face minuni! Acum a dezvăluit cum: „Noi nu bem deloc alcool! Încerc să le dau un stimul băieților”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (31)
Buze.dulci.rau
Buze.dulci.rau  •  15 Noiembrie 2023, 09:55

Este absolut evident că toată România urăște FCSB, asociația familială gigistă!

Buze.dulci.rau
Buze.dulci.rau  •  15 Noiembrie 2023, 09:54
Postat de atthur pe 14 Noiembrie 2023, 15:24

"Argumentele" au fost prezentate fix de GSP,da' tu ești mai prost decât prevede legea si3oricum nu pricepi nimic din nimic...!!!...

GSP.ro banați va rog gigistul ăsta grețos și mitocan!

garywise
garywise  •  14 Noiembrie 2023, 16:20
Postat de Mr.President pe 14 Noiembrie 2023, 07:46

Primo! Gigistule bagă în ecuația ta cu multe zerouri ca bostanul vostru cu sare, că la Dinamo va uitați toți ca broasca la bordură, că altfel n-ați comenta pe aici meciurile lui Dinamo! ... Secondo! Cine dracu sa se uite bă cioflingarilor la meciurile defunctei FCSB, ***

in primul rand nici voi nu va uitat la meciurile lui vitan abzresti cum si recunosti tu. iar la meciurile vietii Steaua din liga 1 se uita toti tinand cont ca are cel mai mare rating posibil.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează