GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR 2022

Survivor 2022 cu mulți nervi și amenințări! 3 propuneri pentru eliminare și declarații războinice: „Un om ca Zmărăndescu nu este benefic!”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 23:35 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 11:06

Luni, cea de-a doua zi de Survivor 2022, a adus și primul consiliu de eliminare din competiție. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia au fost propuși pentru a pleca acasă. Ziua a fost una tensionată, cu multe certuri și contre, scandaluri și accidentări. 

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista participanților sunt mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Cei 24 de concurenți au intrat pe un traseu pentru jocul de imunitate. Și nu a fost deloc simplu. 

„Concurenții au de parcurs un tobogan cu apă, să înoate într-un bazin, apoi să treacă peste un pod înalt. La final, trebuie să spargă, cu ajutorul unor săculeți plini cu nisip, 9 piese așezate sub forma unor turnuri” a fost mesajul transmis de producători.

Andreea Tonciu a chemat medicul la Survivor 2022

În cadrul celei de-a doua probe de la Survivor 2022, Andreea Tonciu a cedat și-a avut nevoie de intervenția rapidă a medicului. „Nu mai am aer! Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot” a fost mesajul transmis de aceasta. 

Robert Niță a sărit imediat să o ajute, dar Andreea a fost nevoită să iasă din arenă și să ajungă în ambulanță. „Războinicii” au crezut că totul e o farsă și-au început glumele pe seama Andreei. „Sunteți foarte răutăcioși. Să știți că una este să fii competitiv și una e să ai bun simț. Sincer îți spun, omul e bolnav”, a sărit Xonia în apărarea Andreei.

Cine sunt cei 12 concurenți de la Survivor 2022 de la „Faimoși” + Cine sunt cei 12 concurenți de la „Războinici”
SURVIVOR 2022
Cine sunt cei 12 concurenți de la Survivor 2022 de la „Faimoși” + Cine sunt cei 12 concurenți de la „Războinici”

A fost și scandal: „Se uită de te-ar scuipa”

A doua zi la Survivor le-a făcut pe fetele din tabăra Războinicilor „să o ia la bani mărunți” pe Elena Chiriac, concurenta Faimoșilor. 

„Eu n-am cu ea nimic, dar mă sperie răutatea ei. Nu zâmbește. Nici nu pot să fac fața ei. Se uită de te-ar scuipa. Nu se uită cu răutate, se uită cu dispreț. Îmi pare rău de sufletul ei, că e tânără. Are 19 ani. Poate are timp să învețe să fie om. Poate vine Dumnezeu așa, de sus, și îi dă o palmă peste cap. Trezește-te!”, au spus Războinicele.

+31 FOTO

Elena Chiriac și Emil Rengle au imunitate în prima rundă Survivor 2022

Ziua nu s-a terminat așa ușor. A urmat jocul pentru imunitatea personală pentru Faimoși. Care a fost unul care le-a testat rezistența concurenților. Cei care au stat cel mai mult timp sprijiniți pe doi pari, fără a se ajuta de mâini, au fost Emil Rengle și Elena Chiriac. 

Ei nu vor putea fi nominalizați pentru eliminare din concurs. După ce Emil a fost numit câștigător, și-a dorit să mai rămână în competiție: „Aș vrea să-mi testez limitele”, a transmis acesta.

Nu e o surpriză că sunt nominalizat, pentru că eu nu intru în gașca lor. Dacă voi pleca acasă, o voi face cu capul sus.

- Cătălin Zmărăndescu, concurent Survivor

Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia, propuși pentru eliminare

Războinicii au câștigat, cu scorul de 10-6, jocul pentru imunitate. Ei s-au bucurat de orez și de un litru de ulei, dar și liniștea pentru o eliminare. În schimb, Faimoșii au pierdut lupta și au avut misiunea grea de a nominaliza un coleg din echipă pentru a pleca acasă. 

Roxana Ciuhulescu a primit cele mai multe voturi pentru a pleca acasă, apoi Xonia și Cătălin Zmărăndescu. „Mă așteptam, pentru că sunt considerată veriga slabă a echipei. Am unele probleme de sănătate, dar sunt liniștită chiar dacă plec acasă. Dacă publicul mă dorește în competiție, rămân, dacă nu, mă întorc acasă, la familie” a spus Roxana.

+31 FOTO

Un om ca Zmărăndescu nu este benefic echipei! Întâi trebuie să ai caracter, indiferent de punctele pe care le aduci echipei. Cineva trebuia să recunoască problemele. Eu am spart buboiul! Noi nu suntem o echipă!

- Roxana Ciuhulescu, concurent Survivor

Cum se votează la Survivor 2022

Concurenții care vor merge mai departe, inclusiv marele câștigător, vor fi aleși pe baza televotingului. Participarea se poate face prin trimiterea unui SMS la numărul 1264 doar în intervalul de timp comunicat în cadrul fiecărei ediții a Survivor România 2022. 

Pentru a vota concurentul preferat, telespectatorul trebuie să transmită prin SMS la numărul 1264 informațiile comunicate în cadrul emisiunii, în legătură cu respectiva sesiune de votare și cu respectivul concurent. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,40 €, la care se adaugă TVA. Rezultatul votului în ediția de marți a emisiunii Survivor 2022, pe Pro TV, de la ora 20:30.

Audiența maximă: 2,8 milioane

Cea de-a doua ediție a show-ului Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, postul avea 11.2 puncte de rating și 30.1% cotă de piață. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de românii au trăit cu sufletul jocul de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 20:57, peste 2.8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

CITEȘTE ȘI:

Primele conflicte la Survivor 2022 » Reproșuri între „Faimoși”: „Ține de bun simț, de respect”
SURVIVOR 2022
Primele conflicte la Survivor 2022 » Reproșuri între „Faimoși”: „Ține de bun simț, de respect”
Survivor 2022 a început în forță! „Războinicii” au câștigat prima recompensă + 3,3 milioane de oameni s-au uitat în minutul de aur
Survivor 2022
Survivor 2022 a început în forță! „Războinicii” au câștigat prima recompensă + 3,3 milioane de oameni s-au uitat în minutul de aur

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
snooker
snooker  •  18 Ianuarie 2022, 22:49

Asta e show pentru inculti si cocalari! Luati cu paine! Ps. In ziua cand ma voi uita la un singur minut de survivor, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leu.mr
leu.mr  •  18 Ianuarie 2022, 09:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  18 Ianuarie 2022, 00:26

Cultura, nu gluma... Pâine și circ pentru minunatul popor român!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close