GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR

VIDEO+FOTO Survivor All Stars, CONFIRMAT oficial! Cine sunt cei 10 Faimoși și 10 Războinici + când începe și câți bani sunt puși la bătaie

Survivor All Stars. E oficial, ediția din 2024 a Survivor România, al cincilea sezon, va pune față în față în Republica Dominicană cele mai tari nume care au participat la edițiile precedente. Foto: Protv +21   FOTO
Survivor All Stars. E oficial, ediția din 2024 a Survivor România, al cincilea sezon, va pune față în față în Republica Dominicană cele mai tari nume care au participat la edițiile precedente. Foto: Protv

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 07:00 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 07:10

Survivor All Stars. E oficial, ediția din 2024 a Survivor România, al cincilea sezon, va pune față în față în Republica Dominicană cele mai tari nume care au participat la edițiile precedente. 

10 Faimoși și 10 Războinici se vor înfrunta pentru marele trofeu Survivor. În Dominicană vor reveni, printre alții, fostul luptător Cătălin Moroșanu, dar și fostele gimnaste Ana Porgras și Ștefania Stănilă. Trei dintre cei patru câștigători ai edițiilor precedente vor ataca din nou trofeul: Zanni, Elena Ionescu și Alex Delea. Va lipsi chiar câștigătorul ediției din acest an, Dan Ursa.

Survivor România All Stars, din 16 ianuarie

Survivor All Stars a fost confirmat de Protv vineri seară, la finala emisiunii Vocea României, într-un moment special. Dan Pavel, prezentatorul Survivor România, și-a făcut apariția pe scenă și a făcut marele anunț în care a anunțat și schimbări ale regulilor:

Pregătiți-vă pentru Survivor All Stars! În inima junglei dominicane doar cei cu inima tare vor rezista până la final. Cei mai tari concurenți ai tuturor sezoanelor de până acum vor intra în arenă începând cu 16 ianuarie. Vor lupta pentru a arăta României că au ce trebuie ca să câștige sezonul suprem. Tensiune, strategie, alianțe și sacrificii la un nivel cu totul deosebit, altul decât cel de până acum. Vom avea și reguli noi într-un sezon cu totul special. 

Survivor All Stars: concurenții de la Faimoși și Războinici

Echipa Faimoșilor:

  • Zanni - cântăreț, 25 de ani, câștigătorul ediției 2021;
  • Cătălin Moroșanu - fost luptător, 39 de ani, evacuat medical în 2021;
  • TJ Miles - influencer, 35 de ani, locul 9 în 2022;
  • Jorge - prezentator, 41 de ani, evacuat medical în 2023;
  • Jador - cântăreț, 28 de ani, evacuat medical în 2021;
  • Elena Ionescu - cântăreață, 35 de ani, câștigătoarea ediției 2020;
  • Ana Porgras - fostă gimnastă, 29 de ani, locul 24 în 2021;
  • Ștefania Stănilă - fostă gimnastă, 25 de ani, locul 6 în 2023;
  • Roxana Nemeș - cântăreață, 34 de ani, locul 26 în 2021;
  • Andreea Tonciu - influencer, 37 de ani, locul 27 în 2022.
Ștefania Stănilă
Jador
Roxana Nemeș
Ana Porgras
+17 FOTO

Echipa Războinicilor:

  • Alex Delea - barman, 27 de ani, câștigătorul ediției 2022;
  • Iancu Sterp - vlogger, 25 de ani, locul 3 din 2020;
  • Robert Moscalu - barman, 33 de ani, locul 8 în 2023;
  • Andrei Ciobanu - profesor de canto, 32 de ani, locul 9 în 2020;
  • Relu Pănescu - antreprenor, 51 de ani, locul 13 în 2022;
  • Lilia Crudu (Lola) - antrenoare de fitness, 35 de ani, locul 4 din 2020;
  • Maria Lungu - fashion designer, 28 de ani de ani, locul 26 în 2023;
  • Alexandra Duli - model, 25 de ani, locul 12 în 2022;
  • Maria Chițu - model, 22 de ani, locul 4 în 2021;
  • Ștefania Ștefan - content creator, 26 de ani, locul 8 în 2022.
Ștefania Stănilă
Jador
Roxana Nemeș
+17 FOTO

Premii uriașe la Survivor All Stars!

Miza financiară a concursului e enormă. Câștigătorul ediției 2024 a Survivor România se va întoarce din Dominicană cu un premiu de 100.000 de euro! 

Toți concurenții vor fi însă recompensați pe toată durata parcursului lor pe insulă. Conform Cancan, recompensele au fost majorate față de edițiile precedente. Pentru fiecare săptămână pentrecută în junglă, Războinicii și Faimoșii vor primi sume cuprinse între 3.000 și 5.000 de euro.

Cum Survivor All Stars se va întinde pe cel puțin 20 de săptămâni, marele câștigător ar putea încasa în total peste 160.000 de euro!

Ștefania Stănilă: „Mă duc să-mi demonstrez că nimic nu e imposibil”

La scurt timp după ce a fost anunțată oficial ediția Survivor All Stars, fosta gimnastă Ștefania Stănilă a postat un mesaj pe contul ei de Instagram:

Dragilor, așteptarea a luat sfârșit. Abia așteptam să împărtășesc cu voi această veste. Pe 2 Ianuarie plec. Plec pe insula Dominicană la SURVIVOR ALL STARS. Cred că tot ce am făcut în viața asta mă leagă de această experiență. E foarte ciudat pentru că nu a trecut mult timp de când m-am întors și acum plec iar. Motivul principal pentru care vreau să mă întorc este faptul că simt și simt din tot sufletul, că pentru mine Survivor nu s-a încheiat. Mă duc să-mi continui povestea și să închei acest capitol așa cum știu eu mai bine. 

Mă duc pentru că iubesc această experiență. Mă duc să-mi demonstrez atât mie cât și vouă, celor de acasă, că nu întâmplător am fost aleasă să particip la „Survivor All Stars”. Mă duc să fiu acel copil autentic, sincer și plin de empatie care se bucură din orice. Mă duc să fiu puternică. Mă duc să-mi depășesc limitele. Mă duc să lupt pe trasee cum nu am făcut-o niciodată. Mă duc să-mi demonstrez că nimic nu este imposibil. Mă duc să fiu o persoană cu caracter. Mă duc să fiu „Survivor”. Mă duc să fiu „EU”.

Ana Porgras: „Mă întorc mai hotărâtă și mai pregătită”

Și Ana Porgras, cealaltă gimnastă care va reveni în Dominicană, a explicat pe Instagram de ce a ales să se întoarcă:

Într-un colț al aventurii și al provocărilor se deschide din nou ușa pentru mine la Survivor. După prima experiență care mi-a testat limitele și mi-a schimbat perspectiva asupra vieții, mă pregătesc acum pentru sezonul suprem al luptei și supraviețuirii. A fost o călătorie dură, dar acum mă întorc mai hotărâtă și mai pregătită. 

În loc să merg spre necunoscut, știu acum la ce să mă aștept și sunt pregătită să înfrunt provocările cu mai multă înțelepciune și curaj,promit să lupt mai intens pentru a deveni o adevărata supraviețuitoare! Apreciez susținerea voastră din prima mea călătorie, iar acum, vă invit să fiți alături de mine și în această continuare a aventurii. Sper să simțiți pasiunea și hotărârea mea în fiecare moment. Haideți să începem acest nou capitol împreună!

Cătălin Moroșanu: „Am nevoie de un nou reset”

Cătălin Moroșanu a confirmat încă de la finalul lunii octombrie că va reveni în Dominicană. Fostul luptător participase la ediția din 2021, însă a rezistat doar 98 din cele 185 de zile ale concursului. A fost nevoit să părăsească show-ul din cauza unei accidentări.

Mă bucur foarte mult că voi participa la «Survivor All Stars», pentru că am nevoie de un nou reset. La prima participare, după fiecare emisie am devenit un om mai bun. Nu este vorba neapărat, acum, de o nouă provocare, deja știu ce este acolo. 

Este vorba de transformarea mea ca om. Acum, a doua oară, vreau să aibă același efect ca și precedenta emisiune. O să-mi fie cel mai dor de copii. Fata e mai mare, dar băiatul, după două luni sau mai mult, o să mai crească și va fi greu”, spunea Cătălin Moroșanu pentru Fanatik.

Sportivii n-au reușit să se impună la Survivor România

Deși Survivor România este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților, iar printre participanți s-au regăsit în fiecare sezon, câștigătorii au fost doi cântăreți, Zanni și Elena Ionescu (ex-Mandinga), barmanul Alex Delea și directorul de vânzări Dan Ursa,

Printre cele mai importante nume din sport care au participat la Survivor se numără Mihai Onicaș, Ștefan Ciuculescu, Sebastian Chitoșcă (foști fotbaliști la FCSB), Asiana Peng, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, Marian Drăgulescu (foști gimnaști), Cezar Juratoni (fost boxer), Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Mihai Zmărăndescu (foști luptători), Elena Chiriac (fostă campioană de taekwondo) sau Robert Niță (fost fotbalist la Rapid).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Alex1975
Alex1975  •  17 Decembrie 2023, 10:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  16 Decembrie 2023, 16:20

Faini copii, mai putin TJ kilometri ala care si-a tatuat partea gresita a torsului de si-a lasat la vedere buricul ala proeminent de zici ca iese unu’ mai mic din el…

StanleyIpkiss
StanleyIpkiss  •  16 Decembrie 2023, 12:52
Postat de patratel2019 pe 16 Decembrie 2023, 08:21

Daca ma uit la ce ocupatii au participantii ma ia cu transpirații reci. .. Mulți sunt flutura vânt si vor o vacanță pe banii sponsorului emisiunii. Sigur si ceva publicitate sa le creasca traficul pe conturile de socializare. Faceți totusi niste emisiuni serioase cu oameni de calibru si nu umpleți programele cu balast.

pai cine ai vrea sa se duca la astfel de emisiuni?oameni seriosi care au treaba in viata asta?normal ca se duc toate leprele ,fara nicio ocupatie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează