GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TV TELEKOM SPORT

Telekom majorează tarifiele » Cât trebuie să plătească abonații pentru a urmări în continuare Liga 1 și celelalte competiții majore

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 17:00

Telekom România a anunțat că va majora tarifele unor abonamente pentru serviciile fixe începând cu data de 10 octombrie.

E vorba de o creștere de un euro, care reprezintă a doua scumpire operată de unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața locală de comunicații în acest an.

Explicația grupului n-a întârziat să apară, oficialii motivând că tarifele nu mai erau economic viabile pentru aceștia. Telekom a rulat afaceri de peste 930 de milioane de euro în 2018 și înregistrează peste 10 milioane de utilizatori pentru serviciile de internet, televizione și telefonie fixă și mobilă.

„Pentru a continua să oferim produse și servicii cât mai simple și de calitate, precum și pentru a asigura viabililitatea economică a serviciilor furnizate, vom modifica prețurile serviciilor de comunicații de care beneficiați în baza contractului. Așadar, începând cu data de 10 octombrie 2019, serviciile contractate vor fi furnnizate în cadrul unui pachet de servicii fixe al cărui preț va fi majorat la 8 euro, TVA inclus”, explică cei de la Ziarul Financiar, conform notificărilor primite de unii clienți. Tariful a crescut practic de la 7 europe le lună, la 8 euro.

În acest moment, pe programele TV Telekom Sport pot fi urmărite, printre altele, Liga 1, Liga 2, Cupa României, La Liga, Bundesliga, Serie A, Formula 1, NBA turneele ATP de tenis.

VEZI ȘI: 

Gigi Becali, față în față cu o nouă PREMIERĂ NEAGRĂ » Ce înseamnă eliminarea din Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează