MEDIA  ·  TV TELEKOM SPORT

Telekom majorează tarifiele » Cât trebuie să plătească abonații pentru a urmări în continuare Liga 1 și celelalte competiții majore

Vineri, 30 August

Telekom România a anunțat că va majora tarifele unor abonamente pentru serviciile fixe începând cu data de 10 octombrie.

E vorba de o creștere de un euro, care reprezintă a doua scumpire operată de unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața locală de comunicații în acest an.

Explicația grupului n-a întârziat să apară, oficialii motivând că tarifele nu mai erau economic viabile pentru aceștia. Telekom a rulat afaceri de peste 930 de milioane de euro în 2018 și înregistrează peste 10 milioane de utilizatori pentru serviciile de internet, televizione și telefonie fixă și mobilă.

„Pentru a continua să oferim produse și servicii cât mai simple și de calitate, precum și pentru a asigura viabililitatea economică a serviciilor furnizate, vom modifica prețurile serviciilor de comunicații de care beneficiați în baza contractului. Așadar, începând cu data de 10 octombrie 2019, serviciile contractate vor fi furnnizate în cadrul unui pachet de servicii fixe al cărui preț va fi majorat la 8 euro, TVA inclus”, explică cei de la Ziarul Financiar, conform notificărilor primite de unii clienți. Tariful a crescut practic de la 7 europe le lună, la 8 euro.

În acest moment, pe programele TV Telekom Sport pot fi urmărite, printre altele, Liga 1, Liga 2, Cupa României, La Liga, Bundesliga, Serie A, Formula 1, NBA turneele ATP de tenis.

VEZI ȘI: 

Gigi Becali, față în față cu o nouă PREMIERĂ NEAGRĂ » Ce înseamnă eliminarea din Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Bahmu, extrem de dură la adresa lui Mario Iorgulescu: 'Copilul ăsta râzgâiat a învățat un singur lucru'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:00 Fotbal, Turcia

Alanyaspor – Fenerbahce

Look Sport 2
21:00 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Tenis, Bundesliga 2

St Pauli - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Torino - Lecce

Digi 3, Look Plus
Program TV complet

Liga 1