GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Tibi Bălan este invitatul lui Alberto Boțoghină la GSP Live » 13 octombrie

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 08:28 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 08:29

Fotbalistul cu 200 prezențe și 39 goluri în Liga 1, precum și apariții în Champions League, Tibi Bălan este invitatul zilei în dimineața de 13 octombrie la GSP Live. Printre echipele la care a evoluat acesta, amintim Sportul, U Cluj, Steaua, Rapid, Unirea Urziceni, FC Voluntari sau Farul.

Amănunte neștiute din cariera acestuia, povești cu foști antrenori sau coechipieri, cele mai mari bucurii, dar și regrete, precum și planurile de viitor ale acestuia sunt doar câteva dintre subiectele cu care vă așteptăm la matinalul GSP Live.

Aseară, la Budapesta, pe arena „Szusza Ferenc”, România a remizat cu Belarus, 0-0, rezultat nefavorabil în calculele pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. „Împiedicați” este titlul de pe prima pagină a Gazetei Sporturilor din această dimineață. Despre acest meci, dar și despre cel cu Andorra și finalul de campanie, vom discuta în această dimineață, alături de Tibi Bălan, care a bifat șapte selecții pentru „tricolori”

+20 FOTO

Emisiunea va începe la 09:01 și poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează