GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Tibi Bălan și Adrian Duță sunt invitații lui Alexandru Barbu la GSP Live » 10 ianuarie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 10:31 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 10:38

Tibi Bălan, fost fotbalist cu 200 meciuri în Liga 1 va comenta cele mai importante subiecte ale zilei la GSP Live, alături de reporterii Alexandru Barbu și Adrian Duță. 

Dinamo, Sepsi, U Cluj și Rapid au disputat ieri amicale în Antalya, Radu Drăgușin pare că s-a decis unde va juca începând din această iarnă, Gigi Becali vrea să îl joace vârf pe Florinel Coman, transferurile realizate în ultimele zile de echipele din SuperLiga, dar și multe altele vor fi subiectele de discuție la matinalul realizat din studio-ul Gazetei Sporturilor.

Totodată, vom intra în detaliu și despre planurile de viitor ale lui Tibi, cum a fost vizita în cantonamentul celor de la Real Madrid și ce fel de antrenor vrea să fie.

Emisiunea va începe la ora 11:00 și poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează