GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TVR

TVR va avea canal de sport » Toate detaliile despre proiectul Televiziunii Publice

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 13:52

Televiziunea Română a anunțat o schimbare importantă în grila de programe, după ce datoriile au fost plătite, și va pune accent și pe competițiile de sport.

Reprezentații TVR au anunțat că postul TVR HD se va transforma în post de sport și va transmite mai multe competiții sportive.

"Cea mai importanta misiune a TVR este sa fim langa sportivii romani in marile competitii internationale. Proba de foc pentru noi vine din 17 aprilie, la Cluj. Pentru prima data, dupa 60 de ani, cat are TVR, Romania organizeaza o editie a Campionatelor Europene de Gimnastica.

Televiziunea Romana produce evenimentul, este al saselea Campionat European pe care TVR il produce, dar gimnastica este sportul olimpic numarul 1 in Romania ca audienta. Sunt peste 20 de tari care preiau acest eveniment, peste 10 posturi de comentatori, deci va fi o miscare de forte uriasa.

Vom avea fotbal, handbal, baschet, si daca se intampla ca TVR HD sa se transforme in sport, vor fi si alte campionate din sporturi de echipa, lucruri importante care se vor vedea acolo, impreuna sport si tineret" Alina Alexoi la TVR, potrivit paginademedia.ro

Contactată de GSP, Alina Alexoi a dat mai multe detalii legate de competițiile pe care TVR HD le va transmite.

"TVR HD ar urma să fie televiziune de sport din septembrie, după apariția grilei de toamnă. Până atunci o să fie experimental, iar în anumite tronsoane vor fi transmise evenimente sportive. Sunt anumite competiții pe care le avem deja și pe unele pentru care vom negocia", a spus Alina Alexoi pentru Gazeta Sporturilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
klaus
klaus  •  06 Aprilie 2017, 14:36

cotele la pariuri maxbet se vede numai cu flash

gumbo
gumbo  •  06 Aprilie 2017, 14:26

gsp, ce e banda aia cu dreptunghiuri roșii, având zile calendaristice inscripționate, pe prima voastră pagina de site? Întreb și eu ca prostul, mă uit la ea (la bandă) ca vițelul la poarta noua, se mișcă, dar nu face nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează