GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TV

Un nou canal de sport în grila de programe » Începe emisia astăzi și va transmite inclusiv meciuri din Liga Campionilor

Grupul Clever Media anunță lanserea unui nou post TV, Prima Sport 5. Canalul își va începe emisia în această seară, de la ora 21:00.
Grupul Clever Media anunță lanserea unui nou post TV, Prima Sport 5. Canalul își va începe emisia în această seară, de la ora 21:00.

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 18:10 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 19:34

Grupul Clever Media anunță lansarea unui nou post TV, Prima Sport 5. Canalul își va începe emisia în această seară, de la ora 21:00.

Prima Sport 5, cel mai nou post TV din portofoliul Clever Media, va putea fi urmărit începând cu această seară pe platforma Prima Play. În perioada imediat următoare o să apară și în grila firmelor importante de cablu, informează Pagina de Media.

Prima Sport 5, post nou în grila TV

Postul Prima Sport 5 ca transmite evenimente din Liga Campionilor la fotbal, Formula 1, Moto GP, Liga Campionilor la handbal, dar și competiții de canotaj, gimnastică, sporturi cu motor sau baschet în care sunt implicați sportivi „tricolori”.

Prima Sport 5 se adaugă celor 4 posturi de sport deja existente în portofoliul Clever Media. Toate pot fi urmărite în format SD și HD, existând și varianta Prima 4K.

Până la introducerea în grila marilor cabliști, Prima Sport 5 poate fi urmărită în platforma Prima Play. Un abonament lunar costă 30 lei. 

Canalele Prima Sport transmit în acest moment cele mai importante competiții sportive. Printre ele se numără: Liga Campionilor, Liga 1, Liga 2, Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, primele ligi din Turcia și Portugalia, Formula 1, competiții de tenis sau Moto GP. 

VIDEO. Pay-per-view în Liga 1? Orlando Nicoară: „Un pachet de sport poate fi câțiva euro”

Citește și alte știri din media: 

Simona Țăranu despre startul în televiziune: „Redactorul-șef mi-a zis: «Îmi pare rău de tine că ești profi, dar nu ești sexy»”

Dezvăluirile lui Ilie Dobre la „Prietenii lui Ovidiu”: „Veniseră cu cuțitele peste mine... Dacă mă prindeau, mă sfâșiau!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lucian007
lucian007  •  07 Octombrie 2022, 20:58

We don't care!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează