GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

UPC face precizări în legătură cu tarifele pentru vizionarea meciurilor din Liga 1 şi Cupa Ligii

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 iulie 2014 09:59

Compania de cablu, UPC, cea care a achiziţionat dreptul la retransmisie a posturilor Look TV şi Look Plus, cele care vor transmite timp de cinci ani, meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, a emis un comunicat de presă.

Oficialii firmei aduc lămuriri în legătura cu suma de 10 lei pe care abonaţii cablistului sînt obligaţi să o plătească pentru a vedea partidele din ambele competiţii organizate de Liga Profesionistă de Fotbal.

“Dorim să precizăm că pachetul de bază de televiziune UPC include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asigurăm că toţi clienţii noştri se vor bucura, fără cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii.

Am creat totodată o extraopţiune care se adresează acelor clienţi care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două competiţii. UPC pune la dispoziţie, într-un pachet separat, întregul conţinut fotbalistic (Look TV, Look TV HD şi Look Plus HD), pentru preţul de 10 lei lunar”, se arată în comunicatul emis Gazetei Sporturilor în această dimineaţă.

Playtech: ȘOC TOTAL! Mihai Gâdea, derapaj halucinant la Antena 3: ‘Ciuma roșie l-a scăpat’


Comentarii (103)
amidal
amidal  •  13 Iulie 2014, 01:51
Postat de dino22 pe 06 Iulie 2014, 00:29

De cand a plecat Mitica, nu mai sunt.

Lasa ca UPC are destule posturi cu desene animate :).

amidal
amidal  •  13 Iulie 2014, 01:49
Postat de agb87 pe 08 Iulie 2014, 15:08

Ce marlani... Si pun pariu ca toate meciurile tari vor fi date pe look tv, in timp ce pe look plus vor fi numai meciuri fara miza. poate e mai bine asa, astfel vom mai vedea si noi mai multe stadioane pline, nu doar la Ploiesti.

Au afisat deja programul meciurilor si sunt oprecizate si televiziunile care transmit. Sunt impartite destul de echitabil. Daca vrei insa sa te uiti la Liga 1 etapa de etapa si ai o echipa de suflet in mod sigur trebuie sa-ti iei pachetul extra. Echipa ta mai mult ca sigur nu o sa fie transmisa in fiecare etapa pe postul gratis :).

agb87
agb87  •  08 Iulie 2014, 15:08

Ce marlani... Si pun pariu ca toate meciurile tari vor fi date pe look tv, in timp ce pe look plus vor fi numai meciuri fara miza. poate e mai bine asa, astfel vom mai vedea si noi mai multe stadioane pline, nu doar la Ploiesti.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează