GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  RADIO GSP LIVE, 17:00

Vadim Tudor este invitatul special al lui Gabi Safta la Radio GSP, emisiune care e în direct şi pe GSP TV

Studioul Radio GSP
Studioul Radio GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 17:23

Emisiunea Radio GSP Live, transmisă ACUM în direct pe GSP TV , are un invitat de marcă astăzi. Eurodeputatul Corneliu Vadim Tudor va dialoga timp de o oră cu realizatorul Gabi Safta, căruia îi puteţi adresa întrebări pe messenger, pe ID-ul radiogspro.

Este a doua săptămînă de cînd, în fiecare zi, de luni pînă vineri, emisiunea Radio GSP Live îţi aduce în atenţie personaje importante ale sportului românesc şi oameni care sînt aproape de fenomen.

În cele două săptămîni de emisiune, printre invitaţi au fost Dumitru Dragomir, Ana Maria Brînză, Constantin Zotta, actorul Andrei Duban şi Liţă Dumitru.

AICI poţi asculta RADIO GSP!
AICI poţi vedea liveVIDEO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tudor_pe_net
tudor_pe_net  •  11 Martie 2012, 23:45

"Este a doua săptămînă de cînd, în fiecare zi, de luni pînă vineri, emisiunea Radio GSP Live îţi aduce în atenţie personaje importante ale sportului românesc şi oameni care sînt aproape de fenomen. " pai si Vadim este aproape de fenomenul sportului? poate nu sunt eu informat, asa o fi....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează