Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 08:59 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 14:15

Alexandru Barbu l-a avut invitat, joi, 18 ianuarie, la GSP Live, pe Vali Badea, atacantul care o califica pe FCSB în Liga Campionilor după un meci de vis cu Standard Liege.

Fost fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1, la echipe precum Vaslui, Poli Iași, FC Brașov și FCSB, Badea a rememorat la GSP Live duelurile din Liga Campionilor cu Real Madrid, Sevilla sau Arsenal și a povestit cum a sărbătorit după ce a reușit să califice echipa în grupele Ligii Campionilor, în 2006, grație „dublei” cu Standard Liege. Printre altele, a dezvăluit un episod tulburător: depresia, de care a suferit mai mulți ani.

În prezent, Vali Badea deține o academie în Alexandria, unde are aproximativ 300 de copii legitimați și pe care vrea să o ducă la standarde ultramoderne.

Emisiunea integrală, mai jos:

Emisiunea realizată din studio-ul Gazetei Sporturilor poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”