GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

AZI, ORA 20:00 Vasile Maftei, invitat la „Prietenii lui Ovidiu” » Regretul exprimat după 17 ani: „Noi am fi putut gestiona mai bine decât FCSB presiunea Middlesbrough”

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 09:27 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 09:32

Fostul internațional Vasile Maftei este invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Prietenii lui Ovidiu”. 

În prezent managerul Academiei Rapid, fostul fundaș își spune povestea în cadrul emisiunii și dezvăluie episoade inedite din activitatea sa. Care este marele regret al unei cariere cu două titluri de campion al României în CV și alte 3 Cupe și 3 Supercupe ale României.

Dezamăgirea după zece ani petrecuți în Giulești și amintiri de la Unirea Urziceni și CFR Cluj, doar în ediția de miercuri a emisiunii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Noiembrie 2023, 18:32

Sigur ca la capitolul „ce-am fi facut noi daca soarta cruda...” nu ne depaseste nimeni. Numai ca in cazul de fata exista chiar o chestie concreta care poate arata ce si cum. Mai precis, in precedenta lor prezenta in cupele europene dinaintea episodului „love you, Boro!”, adica UCL 2003/2004, rapidistii au trecut prin ceva asemanator. Au condus cu 2-0 la Bruxelles pe Anderlecht la pauza. Maftei era pe teren dar probabil ca a uitat deznodamantul. A fost 3-2 pentru belgieni. Sigur, s-au descurcat „mai bine”, au luat doar 3, nu 4, dar ma gandesc ca o fi fost si pentru ca belgienilor le ajungea. Ei mai aveau un sfert de ora dupa golul 3, daca era cazul sa forteze. Dar, sigur, a fost „mai bine”.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează