GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Vasile Șiman face dezvăluiri în premieră la „Prietenii lui Ovidiu”. Azi, ora 20:00, pe GSP.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 10:00 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 17:19

Vasile Șiman, omul din spatele Sportului Studențesc, o prezență extrem de rară în mass-media românească, a acceptat invitația la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Dezvăluiri de culise din perioada petrecută la echipa din Regie, problemele contra sistemului, totul despre retrogradări și meciuri trucate. Cine i-a făcut rău și cine crede că a vrut ca Sportul Studențesc să dispară de pe harta fotbalului.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Citește și:

VIDEO Alexandru Tudor s-a spovedit public după 13 ani! Recunoaște în premieră greșelile din spatele marelui scandal pe care l-a provocat la Steaua - CFR Cluj

Edi Iordănescu recunoaște că a fost surprins de decizia lui Gigi Becali, dar susține că nu s-a supărat: „N-am condamnat lucrul ăsta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
22robert03
22robert03  •  08 Septembrie 2021, 17:05

Alte inginerii financiare?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează