GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TRANSMISIUNI EUROSPORT 2

Vezi programul Eurosport 2 pentru luna iulie!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2010 00:00

SPORTURI EXTREME

DEW Tour editia de vara din Chicago, SUA
Etapa 1, 24-25 iulie

Editia de vara a DEW Tour este cea mai importanta competitie mondiala din categoria sporturilor extreme. Consta in cinci in cinci probe majore: Skateboarding (park, vert), BMX (park, vert, dirt) si FMX (Freestyle Motocross) desfasurate din iunie pana in octombrie: iunie 25-26 (Boston); iulie 23-24 (Chicago); august 12-15 (Portland); septembrie 16-19 (Salt Lake City); octombrie 14-17 (Las Vegas).

Ajuns in cel de-al saselea an, DEW Tour atrage cei mai buni sportivi din lume, cum ar fi Chris Cole, Bucky Lasek si Garrett Reynolds, toti concurand pentru mult ravnita Dew Cup. Pentru prima data in acest an  finala se va desfasura in stralucitorul Las Vegas. Inca din 2007, Eurosport  a transmis cele mai incitante momente din cadrul Turului.

DEW Tour este dotat cu cel mai mare premiu in bani din sporturile de extreme - 2.5 milioane de dolari, plus un bonus in valoare de 1 milion de dolari acordat in baza clasamentului de la sfarsitul anului. Eurosport 2 va transmite in acest sezon toate cele 5 etape IN DIRECT si doar in Europa sambata si duminica.




FOTBAL PE PLAJA

Euroliga la Fotbal pe Plaja
Etapa 3 din Lignano, Italia, 2-4 iulie
Etapa 4 din Castellon, Spania, 30 iulie - 1 august

Euroliga la Fotbal pe Plaja reuneste cele mai importante natiuni de pe continent pentru a concura intr-o competitie incitanta pe tot parcursul verii. Inca de la inceputurile sale in 1998, aceasta competitie si-a creat o reputatie deosebita, atragand din ce in ce mai multe tari.

Toate partidele Euroligii la Fotbal pe Plaja in 2010 sunt transmise la Eurosport 2:
Mai 28-30: Etapa 1 in Moscova, Rusia
Iunie 25-27: Etapa 2 in Marsilia, Franta
Iulie 2-4: Etapa 3 in Lignano, Italia
Iulie 30 - August 1: Etapa 4 in Castellon, Spania
August 26-29: Superfinala in Portugalia

Fiecare etapa consta intr-o serie de partide care se joaca in sistem de grupa. La competitie participa sapte tari si se vor desfasura 9 partide.
In etapa 3, ce va avea loc in Lignano, vor juca echipele din Azerbaijan, Republica Ceha, Franta, Italia, Olanda, Portugalia, si Switzerland. Sapte partied sunt IN DIRECT la Eurosport 2; celelalte doua sunt IN DIRECT la Eurosport

Etapa 4 din Castellon cuprinde echipele din Andorra, Norvegia, Romania, Rusia, Spania, Elvetia si Turcia. Opt din cele noua meciuri sunt IN DIRECT la Eurosport 2, iar cel de-al noualea (Turcia vs Norvegia) va fi transmis decalat la Eurosport 2.




FOTBAL

Campionatul Mondial Feminin U-20 din Germania
13 - 29 iulie

Germania va gazdui timp de 20 de zile Campionatul Mondial Feminin U-20. Partidele se vor desfasura in patru locatii diferite (Augsburg, Bielefeld, Bochum si Dresden) , iar turneul va fi doar o demonstratie pentru ceea ce urmeaza sa se intample in 2011, cand  Germania va fi gazda Cupei Mondiale la Fotbal Feminin.

Cele 16 echipe sunt impartite in patru grupe.
Grupa A: Columbia, Costa Rica, Franta, Germania
Grupa B: Brazilia, Coreea de Nord, Noua Zeelanda, Suedia
Grupa C: Anglia, Japonia, Mexic, Nigeria
Grupa D: Ghana, Coreea de Sud, Elvetia, SUA

Editia din 2008 din Chile a marcat cultura acestei tari in ceea ce priveste fotbalul. Tot atunci s-au inscris cele mai multe goluri (130) decat in orice alte Campionate Mondiale la Fotbal Feminin U-20 de ani. SUA a invins Coreeea de Nord in finala, obtinand astfel cel de-al doilea titlu, dar si toate celelalte trofee individuale  (Mingea de Aur, Gheata de Aur, Manusa de Aur), precum si premiul FIFA Fair Play.

Eurosport si Eurosport 2 vor oferi fanilor transmisiuni ample IN DIRECT, ce vor insuma mai mult de 40 de ore: 18 ore pe Eurosport si 25 de ore pe Eurosport 2. Mai mult decat atat,  cateva partide vor fi transmise decalat pe ambele canale.


BASCHET

Turneul amical din Slovenia
23 iulie  Slovenia - Macedonia  

Ca pregatire pentru urmatorul Campionat Mondial, sase echipe, printer care si campioana mondiala – Spania, vor concura intr-o serie de 8 meciuri amicable ce se vor desfasura in Slovenia, in perioada 23 iulie - 15 august.

Eurosport 2 va transmite toate aceste partied IN DIRECT. Partidele vor fi extreme de disputate mai ales pentru ca cele mai renumite echipe nationale din Europa vor participa la: Macedonia, Rusia, Serbia, Slovenia si Spania. Noua Zeelanda completeaza aceasta aliniere de staruri.

Partida dintre Slovenia - Macedonia care se va desfasura in iuli, va fi transmisa in exclusivitate la Eurosport 2 in Europa, cu exceptia Sloveniei.


BASEBALL

Campionatele Europene din Germania
si decalat   23 iulie - 1 august

Campionatul European de Baseball este cel mai important turneu desfasurat pe continenet intre echipele nationale. Stuttgart, Heidenheim si Neuenburg vor gazdui editia din 2010, la care vor participa 12 natiuni impartite in doua grupe.

Grupa A
Belgia
Republica Ceha
Franta
Germania
Olanda
Ucraina

Olanda si Italia au dominat competitia de cele mai multe ori de-a lungul istoriei, adunand in total 28 de medalii de aur in 30 de editii ale campionatului ce s-au desfasurat incepand cu 1954. Ultimele cinci editii au fost castigate de olandezi.

Trei partied din campiuonat vor fi transmise IN DIRECT la Eurosport 2, celelalte vor fi transmise decalat, inclusin finala din 1 august (21:00 - 22:30). Transmiterea celor 10 partide la Eurosport 2 reprezinta o reala oportunitate pentru iubitorii de baseball din Europa pentrua vedea toate acele lovituri incredibile, dar si ratarile. Acest sport se bucura de tot mai mult succes in aceasta parte a lunii, castigand tot mai multi suporteri.


STIRI

Stirile Turului Frantei
3-25 iulie, de la 24:00

In timp ce a 97-a editie a Turului Frantei este transmisa la Eurosport, urmariti cele mi noi stiri din cadrul acestei competitii la Eurosport 2 prin intermediul buletinului zilnic "Stirile Turului Frantei". Aceasta
emisiune de 15 minute prezinta o retrospective a zilei, interviuri cu invingatorul etapei si cu detinatorul tricoului galben.



FOTBAL AMERICAN

Campionatul European din Germania
31 iulie, finala din Frankfurt

In 2010 cele mai bune echipe din Europa se reunesc la Frankfurt timp de o saptamana pentru a concura pentru titlul continental. Finlanda, Suedia, Marea Britanie, Franta, Austria si desigur tara gazda Germania isi trimit cei mai buni jucatori la cel mai important eveniment al anului din Europa legat de fotbalul american.

Finala va avea loc sambata 31 iulie pe Commerzbank Arena (cu o capacitate de 48.000 de spectatori), sediul clubului de fotbal Eintracht Frankfurt, dar si o locatie potrivita pentru un spectacol asa cum este Campionatul European. Mai mult decat atat, partida va fi transmisa IN DIRECT si in exclusivitate  (mai putin in Germania) la Eurosport 2, ceea ce inseamna ca puteti urmari fiecare minut al actiunii chiar de acasa.

Suedia este campioana dupa ce a castigat evenimentul in 2005, dar celelalte cinci natiuni participante sunt nerabdatoare sa se lupte pentru titlu in iulie.


FOTBAL AUSTRALIAN
Liga de Fotbal Australian
3, 10 , 16, 24, 30 iulie: Sezonul Regulat
5, 12, 19, 26 iulie: Magazinul de Fotbal Australian

Liga de Fotbal Australian este unul dintre cele mai incitante sporturi ce poate fi descoperit la Eurosport 2. Cunoscut drept „Aussie rules”, acest sport dur este o combinatie intre fotbal si rugby si este extrem de indragit in tara de origine. Acest sport de contact este foarte spectaculos si indragit mai ales in Australia, chiar mai mult decat fotbalul si rugby-ul.

Eurosport 2 a transmis ultimele trei sezoane. In 2010, canalul merge mai departe, acest sezon fiind transmis IN DIRECT pentru prima data. Urmariti cele 22 de zile ale sezonului Premiership (= sezonul regulat) din martie pana in august. Apoi nu ratati cele mai bune opt echipe din seria de patru saptamani a finalelor AFL ce se va desfasura inainte de Marea Finala din septembrie. Aceasta se va juca in fata a  100.000 de spectatori la Melbourne Cricket Ground.

Nu uitati de Magazinul Fotbalului Australian, care prezinta rezumatele celorlalte partide si cele mai noi stiri, transmis in fiecare luni de la ora 24:00.

Anul trecut, Geelong a castigat Marea Finala impotriva celor de la St Kilda  cu 80-68.


UEFA Campionatele Europene U-19 ani din Franta
21 - 30 iulie

UEFA Campionatul European U-19 este o competitie anuala cu radacini adanci in istorie, cu diferite formate si care dateaza inca din 1948, cand initial a fost o competitie aflata sub patronajul FIFA si la care participau jucatori sub 20 de ani. In 2010 va avea loc cea de-a noua editie a turneului in formatul actual si se va desfasura in iulie, in nordul Frantei. Campionii incoronati sunt ucrainienii, care a castigat acasa in  2009.
Competitia a reprezentat importante succese pentru un impresionant numar de viitoare vedete. Echipa Angliei, castigatoare in 1993, a fost alcatuita din jucatori ca Gary Neville, Sol Campbell sau Paul Scholes, si care mai tarziu au obtinut peste 50 de trofee la seniori.

Un numar important de jucatori au luat parte la triumful echipelor la categoria U18 si U19, inainte de a continua la seniori. Putem sa amintim aici echipa Frantei din 1996 alcatuita din Mikaël Silvestre, William Gallas, Thierry Henry sau David Trezeguet, cu doar doi ani inainte ca acesta din urma ia parte la succesul de la Cupa Mondiala. Trioul italian Gianluigi Buffon, Francesco Totti si Andrea Pirlo, detinatorul recordului pentru cele mai multe inscrieri, irlandezul Robbie Keane si spaniolul Fernando Torres, David Silva si Sergio Ramos sunt doar o parte dintre jucatorii care au participat la finalele U18 si U19 din ultimii ani.

In acest moment, 6 echipe din cele 8 s-au calificat deja la competitie: Franta (ca si gazda), Portugalia, Spania, Croatia, Italia, Olanda.
Eurosport este ca intotdeauna cel mai bun loc unde poti urmari toate golurile si toata emotia, cu cateva partide din faza grupelor transmise IN DIRECT si in intregime, iar semifinalele si finalele transmise la Eurosport and Eurosport 2.


Eurosport 2 completeaza transmisiunile de la Eurosport prezentand IN DIRECT patru partide din faza grupelor, o semifinala si finala.


FIA Formula 2

Campionatul Mondial

Etapa din Portimao, Portugalia
4 iulie, proba a doua

Etapa in Brands Hatch, Marea Britanie
18 iulie, proba a doua


Nu ratati sezonul 2010 IN DIRECT la Eurosport & Eurosport 2. Noua dintre cele zece etape ale sezonului se deruleaza in weekend-urile Mondialului de turisme.

Formula 2 a revenit anul trecut dupa o pauza de 25 de ani. Pentru fanii campionatelor de monoposturi aceasta a fost o veste extraordinara. Aceasta revenire s-a datorat initiativei FIA initiative pentru a le oferi pilotilor tineri si talentati sansa de a concura intr-o competitie de prim rang inainte de a trece la Formula 1. Masinile F2 sunt create de Williams F1.

Campion 2009: Andy Soucek (Spania)



SUPERBIKE

Campionatul Mondial - Etapa din Brno, Republica Ceha
10 iulie (superpole) si 11 iulie (mansa a doua)

Eurosport & Eurosport 2 au in acest an cele mai bune transmisiuni de la popularul Campionat Mondial de  Superbike. Toate cele 26 de manse ale celor 13 etape (fiecare etapa are 2 manse) vor fi pentru prima data transmise IN DIRECT. Sezonul a inceput in februarie in Phillip Island, Australia.

Campionul Mondial din 2009 a fost nou-venitul Ben Spies (SUA).
Primul sau sezon in Superbike a fost extraordinar, avand 14 victorii in 28 de curse.

SPORTURI EXTREME

DEW Tour editia de vara din Chicago, SUA
Etapa 1, 24-25 iulie

Editia de vara a DEW Tour este cea mai importanta competitie mondiala din categoria sporturilor extreme. Consta in cinci in cinci probe majore: Skateboarding (park, vert), BMX (park, vert, dirt) si FMX (Freestyle Motocross) desfasurate din iunie pana in octombrie: iunie 25-26 (Boston); iulie 23-24 (Chicago); august 12-15 (Portland); septembrie 16-19 (Salt Lake City); octombrie 14-17 (Las Vegas).

Ajuns in cel de-al saselea an, DEW Tour atrage cei mai buni sportivi din lume, cum ar fi Chris Cole, Bucky Lasek si Garrett Reynolds, toti concurand pentru mult ravnita Dew Cup. Pentru prima data in acest an  finala se va desfasura in stralucitorul Las Vegas. Inca din 2007, Eurosport  a transmis cele mai incitante momente din cadrul Turului.

DEW Tour este dotat cu cel mai mare premiu in bani din sporturile de extreme - 2.5 milioane de dolari, plus un bonus in valoare de 1 milion de dolari acordat in baza clasamentului de la sfarsitul anului. Eurosport 2 va transmite in acest sezon toate cele 5 etape IN DIRECT si doar in Europa sambata si duminica.

FOTBAL PE PLAJA

Euroliga la Fotbal pe Plaja
Etapa 3 din Lignano, Italia, 2-4 iulie
Etapa 4 din Castellon, Spania, 30 iulie - 1 august

Euroliga la Fotbal pe Plaja reuneste cele mai importante natiuni de pe continent pentru a concura intr-o competitie incitanta pe tot parcursul verii. Inca de la inceputurile sale in 1998, aceasta competitie si-a creat o reputatie deosebita, atragand din ce in ce mai multe tari.

Toate partidele Euroligii la Fotbal pe Plaja in 2010 sunt transmise la Eurosport 2:
Mai 28-30: Etapa 1 in Moscova, Rusia
Iunie 25-27: Etapa 2 in Marsilia, Franta
Iulie 2-4: Etapa 3 in Lignano, Italia
Iulie 30 - August 1: Etapa 4 in Castellon, Spania
August 26-29: Superfinala in Portugalia

Fiecare etapa consta intr-o serie de partide care se joaca in sistem de grupa. La competitie participa sapte tari si se vor desfasura 9 partide.
In etapa 3, ce va avea loc in Lignano, vor juca echipele din Azerbaijan, Republica Ceha, Franta, Italia, Olanda, Portugalia, si Switzerland. Sapte partied sunt IN DIRECT la Eurosport 2; celelalte doua sunt IN DIRECT la Eurosport

Etapa 4 din Castellon cuprinde echipele din Andorra, Norvegia, Romania, Rusia, Spania, Elvetia si Turcia. Opt din cele noua meciuri sunt IN DIRECT la Eurosport 2, iar cel de-al noualea (Turcia vs Norvegia) va fi transmis decalat la Eurosport 2.


FOTBAL

Campionatul Mondial Feminin U-20 din Germania
13 - 29 iulie

Germania va gazdui timp de 20 de zile Campionatul Mondial Feminin U-20. Partidele se vor desfasura in patru locatii diferite (Augsburg, Bielefeld, Bochum si Dresden) , iar turneul va fi doar o demonstratie pentru ceea ce urmeaza sa se intample in 2011, cand  Germania va fi gazda Cupei Mondiale la Fotbal Feminin.

Cele 16 echipe sunt impartite in patru grupe.
Grupa A: Columbia, Costa Rica, Franta, Germania
Grupa B: Brazilia, Coreea de Nord, Noua Zeelanda, Suedia
Grupa C: Anglia, Japonia, Mexic, Nigeria
Grupa D: Ghana, Coreea de Sud, Elvetia, SUA

Editia din 2008 din Chile a marcat cultura acestei tari in ceea ce priveste fotbalul. Tot atunci s-au inscris cele mai multe goluri (130) decat in orice alte Campionate Mondiale la Fotbal Feminin U-20 de ani. SUA a invins Coreeea de Nord in finala, obtinand astfel cel de-al doilea titlu, dar si toate celelalte trofee individuale  (Mingea de Aur, Gheata de Aur, Manusa de Aur), precum si premiul FIFA Fair Play.

Eurosport si Eurosport 2 vor oferi fanilor transmisiuni ample IN DIRECT, ce vor insuma mai mult de 40 de ore: 18 ore pe Eurosport si 25 de ore pe Eurosport 2. Mai mult decat atat,  cateva partide vor fi transmise decalat pe ambele canale.

BASCHET

Turneul amical din Slovenia
23 iulie  Slovenia - Macedonia  

Ca pregatire pentru urmatorul Campionat Mondial, sase echipe, printer care si campioana mondiala – Spania, vor concura intr-o serie de 8 meciuri amicable ce se vor desfasura in Slovenia, in perioada 23 iulie - 15 august.

Eurosport 2 va transmite toate aceste partied IN DIRECT. Partidele vor fi extreme de disputate mai ales pentru ca cele mai renumite echipe nationale din Europa vor participa la: Macedonia, Rusia, Serbia, Slovenia si Spania. Noua Zeelanda completeaza aceasta aliniere de staruri.

Partida dintre Slovenia - Macedonia care se va desfasura in iuli, va fi transmisa in exclusivitate la Eurosport 2 in Europa, cu exceptia Sloveniei.

BASEBALL

Campionatele Europene din Germania
si decalat   23 iulie - 1 august

Campionatul European de Baseball este cel mai important turneu desfasurat pe continenet intre echipele nationale. Stuttgart, Heidenheim si Neuenburg vor gazdui editia din 2010, la care vor participa 12 natiuni impartite in doua grupe.

Grupa A
Belgia
Republica Ceha
Franta
Germania
Olanda
Ucraina

Olanda si Italia au dominat competitia de cele mai multe ori de-a lungul istoriei, adunand in total 28 de medalii de aur in 30 de editii ale campionatului ce s-au desfasurat incepand cu 1954. Ultimele cinci editii au fost castigate de olandezi.

Trei partied din campiuonat vor fi transmise IN DIRECT la Eurosport 2, celelalte vor fi transmise decalat, inclusin finala din 1 august (21:00 - 22:30). Transmiterea celor 10 partide la Eurosport 2 reprezinta o reala oportunitate pentru iubitorii de baseball din Europa pentrua vedea toate acele lovituri incredibile, dar si ratarile. Acest sport se bucura de tot mai mult succes in aceasta parte a lunii, castigand tot mai multi suporteri.

STIRI

Stirile Turului Frantei
3-25 iulie, de la 24:00

In timp ce a 97-a editie a Turului Frantei este transmisa la Eurosport, urmariti cele mi noi stiri din cadrul acestei competitii la Eurosport 2 prin intermediul buletinului zilnic "Stirile Turului Frantei". Aceasta
emisiune de 15 minute prezinta o retrospective a zilei, interviuri cu invingatorul etapei si cu detinatorul tricoului galben.

FOTBAL AMERICAN

Campionatul European din Germania
31 iulie, finala din Frankfurt

In 2010 cele mai bune echipe din Europa se reunesc la Frankfurt timp de o saptamana pentru a concura pentru titlul continental. Finlanda, Suedia, Marea Britanie, Franta, Austria si desigur tara gazda Germania isi trimit cei mai buni jucatori la cel mai important eveniment al anului din Europa legat de fotbalul american.

Finala va avea loc sambata 31 iulie pe Commerzbank Arena (cu o capacitate de 48.000 de spectatori), sediul clubului de fotbal Eintracht Frankfurt, dar si o locatie potrivita pentru un spectacol asa cum este Campionatul European. Mai mult decat atat, partida va fi transmisa IN DIRECT si in exclusivitate  (mai putin in Germania) la Eurosport 2, ceea ce inseamna ca puteti urmari fiecare minut al actiunii chiar de acasa.

Suedia este campioana dupa ce a castigat evenimentul in 2005, dar celelalte cinci natiuni participante sunt nerabdatoare sa se lupte pentru titlu in iulie.

FOTBAL AUSTRALIAN
Liga de Fotbal Australian
3, 10 , 16, 24, 30 iulie: Sezonul Regulat
5, 12, 19, 26 iulie: Magazinul de Fotbal Australian

Liga de Fotbal Australian este unul dintre cele mai incitante sporturi ce poate fi descoperit la Eurosport 2. Cunoscut drept „Aussie rules”, acest sport dur este o combinatie intre fotbal si rugby si este extrem de indragit in tara de origine. Acest sport de contact este foarte spectaculos si indragit mai ales in Australia, chiar mai mult decat fotbalul si rugby-ul.

Eurosport 2 a transmis ultimele trei sezoane. In 2010, canalul merge mai departe, acest sezon fiind transmis IN DIRECT pentru prima data. Urmariti cele 22 de zile ale sezonului Premiership (= sezonul regulat) din martie pana in august. Apoi nu ratati cele mai bune opt echipe din seria de patru saptamani a finalelor AFL ce se va desfasura inainte de Marea Finala din septembrie. Aceasta se va juca in fata a  100.000 de spectatori la Melbourne Cricket Ground.

Nu uitati de Magazinul Fotbalului Australian, care prezinta rezumatele celorlalte partide si cele mai noi stiri, transmis in fiecare luni de la ora 24:00.

Anul trecut, Geelong a castigat Marea Finala impotriva celor de la St Kilda  cu 80-68.

UEFA Campionatele Europene U-19 ani din Franta
21 - 30 iulie

UEFA Campionatul European U-19 este o competitie anuala cu radacini adanci in istorie, cu diferite formate si care dateaza inca din 1948, cand initial a fost o competitie aflata sub patronajul FIFA si la care participau jucatori sub 20 de ani. In 2010 va avea loc cea de-a noua editie a turneului in formatul actual si se va desfasura in iulie, in nordul Frantei. Campionii incoronati sunt ucrainienii, care a castigat acasa in  2009.
Competitia a reprezentat importante succese pentru un impresionant numar de viitoare vedete. Echipa Angliei, castigatoare in 1993, a fost alcatuita din jucatori ca Gary Neville, Sol Campbell sau Paul Scholes, si care mai tarziu au obtinut peste 50 de trofee la seniori.

Un numar important de jucatori au luat parte la triumful echipelor la categoria U18 si U19, inainte de a continua la seniori. Putem sa amintim aici echipa Frantei din 1996 alcatuita din Mikaël Silvestre, William Gallas, Thierry Henry sau David Trezeguet, cu doar doi ani inainte ca acesta din urma ia parte la succesul de la Cupa Mondiala. Trioul italian Gianluigi Buffon, Francesco Totti si Andrea Pirlo, detinatorul recordului pentru cele mai multe inscrieri, irlandezul Robbie Keane si spaniolul Fernando Torres, David Silva si Sergio Ramos sunt doar o parte dintre jucatorii care au participat la finalele U18 si U19 din ultimii ani.

In acest moment, 6 echipe din cele 8 s-au calificat deja la competitie: Franta (ca si gazda), Portugalia, Spania, Croatia, Italia, Olanda.
Eurosport este ca intotdeauna cel mai bun loc unde poti urmari toate golurile si toata emotia, cu cateva partide din faza grupelor transmise IN DIRECT si in intregime, iar semifinalele si finalele transmise la Eurosport and Eurosport 2.

Eurosport 2 completeaza transmisiunile de la Eurosport prezentand IN DIRECT patru partide din faza grupelor, o semifinala si finala.

FIA Formula 2

Campionatul Mondial

Etapa din Portimao, Portugalia
4 iulie, proba a doua

Etapa in Brands Hatch, Marea Britanie
18 iulie, proba a doua

Nu ratati sezonul 2010 IN DIRECT la Eurosport & Eurosport 2. Noua dintre cele zece etape ale sezonului se deruleaza in weekend-urile Mondialului de turisme.

Formula 2 a revenit anul trecut dupa o pauza de 25 de ani. Pentru fanii campionatelor de monoposturi aceasta a fost o veste extraordinara. Aceasta revenire s-a datorat initiativei FIA initiative pentru a le oferi pilotilor tineri si talentati sansa de a concura intr-o competitie de prim rang inainte de a trece la Formula 1. Masinile F2 sunt create de Williams F1.

Campion 2009: Andy Soucek (Spania)

SUPERBIKE

Campionatul Mondial - Etapa din Brno, Republica Ceha
10 iulie (superpole) si 11 iulie (mansa a doua)

Eurosport & Eurosport 2 au in acest an cele mai bune transmisiuni de la popularul Campionat Mondial de  Superbike. Toate cele 26 de manse ale celor 13 etape (fiecare etapa are 2 manse) vor fi pentru prima data transmise IN DIRECT. Sezonul a inceput in februarie in Phillip Island, Australia.

Campionul Mondial din 2009 a fost nou-venitul Ben Spies (SUA).
Primul sau sezon in Superbike a fost extraordinar, avand 14 victorii in 28 de curse.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează