GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PAGINA DE MEDIA

VIDEO Breaking news din maternitate » Realitatea a întrerupt emisia pentru nașterea fiicei președintelui judo-ului mondial

FOTO: Pagina de Media
FOTO: Pagina de Media

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 14:03

Aducerea pe lume a fiicei lui Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, s-a transformat într-un moment de Breaking News la Realitatea TV.

Fără a lua în derizoriu importanța momentului, cei de la Pagina de Media  au semnalat tonul în care s-a făcut acest anunț. Schimbarea bruscă a registrului, de la un caz revoltător, în care un copil aflat în comă a fost trimis acasă de un spital din Oradea, la un ecran galben, sclipitor, cu invitat special: Cosmin Gușă. 

Modul în care patronul postului, Cosmin Gușă, președintele FR Judo, a fost introdus în direct este și mai clarificator (vezi VIDEO): "Nu vreau să fiu singurul care urează, nu vreau singurul care să spun viață nouă egal minune, șeful Federației noastre de Judo, Cozmin Gușă, mă ajută".

VIDEO AICI cu momentul

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (1)
florar
florar  •  03 Februarie 2018, 14:42

Ba e unicat in lume !!!A nascut fiul!!!!?????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează