GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Florin Cernat a fost la GSP LIVE! Urmărește AICI emisiunea integrală: "Dacă nu eram sportiv, poate acum nu mai trăiam"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 10:19

Emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan, l-a avut ca invitat azi pe Florin Cernat, fostul internațional român și fotbalist al celor de la Dinamo București, Dinamo Kiev, Hajduk Split, Viitorul și FC Voluntari.

Acum în conducerea clubului ilfovean, Cernat a vorbit la GSP Live despre cea mai mare cumpănă din viața sa, despre relația cu Valeriy Lobanovskyi, momentul în care a vrut să se lase de fotbal, motivul pentru care nu a ajuns la Steaua, cum l-a uimit Hagi și de ce n-a jucat mai mult la națională. În plus, "Diamantul" a recunoscut ca a jucat la pariuri cât era fotbalist activ.

Emisiunea integrală poate fi urmărită mai jos:

GSP LIVE e de luni până vineri, de la ora 09:01, pe video.gsp.ro și pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează