GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Florin Motroc a fost în studioul GSP Live » Urmărește emisiunea integrală AICI

Florin Motroc la GSP Live
Florin Motroc la GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 00:00

Costin Ștucan l-a avut invitat vineri dimineață la GSP LIVE pe Florin Motroc, cel mai longeviv antrenor din Golf.

Antrenorul de 51 de ani a activat în ultimele două decenii în mai multe campionate din Orient, reușind să obțină eventul de două ori, în Iordania și Bahrain, și un total de 7 trofee pe tărâm asiatic. Ca jucător, Florin Motroc are o Cupă a României cu Rapid (sezonul 1994-1995) și o Cupă a Moldovei (sezonul 1998-1999), cu Sheriff Tiraspol.

În prezent, Motroc e la cârma celor de la Al-Jabalain, în al doilea eșalon din Arabia Saudită, unde are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Motroc a vorbit despre perioada petrecută în Liga 1 ca jucător al Rapidului, transferul ratat la Universitatea Craiova în 1991, când a plecat în cantonament cu pașaportul altui jucător, turneul din China cu naționala de tineret, experiențele sale ca tehnician în lumea arabă, dar și mai multe episoade din cariera sa, în direct pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

 emisiunea integrală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close