GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Giani Căpușă, fostul atacant al Bacăului din anii '90, a fost la GSP Live » Urmărește emisiunea AICI!

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 09:01

Costin Ștucan l-a avut invitat vineri pe Giani Căpușă, fostul atacant al celor de la FCM Bacău.

Giani Căpușă și-a început viața de fotbalist la Letea Bacău, cariera purtându-l apoi pe la FCM Bacău, Foresta Fălticeni, Poli Iași, Petrolul Drăgășani, FC Vaslui, Pambac Bacău și FC Willy Bacău.

Într-un interviu acordat acum 10 ani Ziarului de Bacău, fostul atacant a recunoscut că are un mare regret când vine vorba de cariera sa de jucător: „Îmi pare rău că nu am reușit să joc la un club în străinătate deși am avut o ofertă concretă”.

Băcăuanul ne va povesti pasaje din anii săi petrecuți pe terenul de fotbal, cum trăiește orașul său „sportul rege”, fără echipă de fotbal la un nivel înalt, dar și care sunt planurile sale de viitor. În prezent, Giani Căpușă este antrenor la juniorii celor de la Viitorul Bacău.

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
521639905019304
Dan Pana  •  13 Septembrie 2019, 09:34

***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează