GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  

Mircea Rădulescu a fost la GSP LIVE » Urmărește emisiunea AICI

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 08:06

Costin Ștucan a venit cu o nouă emisiune marca GSP LIVE, în această dimineață, de la 09:01. 

Invitatul său de azi a fost Mircea Rădulescu, profesor de fotbal la IEFS. În 2008, Traian Băsescu l-a decorat pe acesta pentru toată activitatea și pentru formarea tinerelor generații de campioni cu „Meritul Sportiv Clasa a III-a”. 

Mircea Rădulescu a evoluat pentru Sportul Studențesc, între 1959 și 1971, pentru ca mai apoi să-și contureze o carieră în antrenorat pentru mai bine de 35 de ani. Rădulescu a antrenat naționala de tineret a României în 1980, pentru ca mai apoi să fie secund (1981-1984) și principal (1990-1992) al primei reprezentative. 

Tehnicianul a mai fost la cârma unor formații ca Universitatea Craiova, Sportul, Rapid sau FC Voluntari. Mai mult, acesta a mai activat ca selecționer pentru Egipt, Siria și Algeria. Mai multe depsre întreaga sa carieră în ediția de azi. 

Emisiunea poate fi urmărită pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
portardelegenda
portardelegenda  •  06 Septembrie 2019, 15:19

El, unul din autorii dezastrului din antrenoratul di Romania vine sa ne ,,impartasasca" din experienta. Toti betivi,agramatii, *** au capatat licente de antrenori carandu i si inchinandui -se . Au innebunit salcamii. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează