GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CANAL+

VIDEO Schimbări majore la transmisiile TV » Fiecare fotbalist va fi urmărit pe teren cu o cameră. LA PROPRIU! :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 12:51

Canal+ a găsit un mod inedit prin care să îşi promoveze postul.  Într-o reclamă de un minut, aceştia oferă o nouă perspectivă asupra modului în care este transmis un meci.
Munca pe care o au cameramanii este una dificilă. Trebuie să fie cu ochii în patru mereu pentru a nu rata nici o fază importantă. Canal+ a decis să ofere o nouă perspectivă a modului în care este transmis un meci. În acest mic experiment, fiecare jucător e urmărit de o cameră, la propriu. Ce a ieşit este cu adevărat spectaculos.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
alexandru_p
alexandru_p  •  15 Septembrie 2014, 13:21
Postat de drugzbunny pe 14 Septembrie 2014, 20:37

Radem noi cat radem, dar un GO PRO montat pe capul arbitrilor (as zice chiar jucatorilor, dar pe ei i-ar putea incurca la executarea lovitorilor cu capul + risc mult mai mare de distrugere a camerei) ar schimba modul in sunt privite meciurile.

ai incercat vreodata sa alergi cu un gopro lipit de casca? sau cu o camera in mana? filmul e atat de shaky incat nu intelegi nimic din el, ti'o garantez. aia care merg cu camerele pe terenul de fotbal la inceputul meciului au un rig care se cheama stedicam (da, cu i, nu y) care consta intr'o vesta de care e atasata un brat pe care sta camera si care atenueaza efectul pasilor (bratul). ideea de baza e ca fara un rig mecanic (care ocupa spatiu, nu e tocmai usor de folosit si e destul de greu) nu poti obtine o miscare cat de cat fluida atasand o camera de cineva care alearga. iar daca persoana respectiva nu este antrenata special sa foloseasca rigul - imposibil!

drugzbunny
drugzbunny  •  14 Septembrie 2014, 20:37

Radem noi cat radem, dar un GO PRO montat pe capul arbitrilor (as zice chiar jucatorilor, dar pe ei i-ar putea incurca la executarea lovitorilor cu capul + risc mult mai mare de distrugere a camerei) ar schimba modul in sunt privite meciurile.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2014, 18:06
Postat de unico_biancorossi pe 14 Septembrie 2014, 18:04

absolut bestial clip !..))))))))))))))))))))) l-am descarcat si mor de ras, il tot revad..))

mai ales plonjonul finallllllll,,,,))))))))))))) "o la la la !... quelle but !"))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează