GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PLECARE

Plecare de la vârful TelekomSport » Postul TV rămâne fără directorul Vlad Enăchescu: „A fost decizia mea”

Vlad Enăchescu pleacă de la TV Telekom Sport
Vlad Enăchescu pleacă de la TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2021 15:53 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 16:24

Vlad Enăchescu părăsește conducerea postului TV Telekom Sport, unde era director general încă de la lansarea din 2010.

Fost coordonator, în paralel, al compartimentului de handbal din cadrul CSM București, între iunie 2019 și iunie 2020, Vlad Enăchescu pleacă după 11 ani de la postul de sport, informează paginademedia.ro.

Vlad Enăchescu pleacă de la TV Telekom Sport

Enăchescu, care a ocupat funcții importante de-a lungul timpului în cadrul Televiziunii Române sau Telesport, era la postul de sport încă de la înființarea din 2010, fiind directorul stației.

„Decizia a fost a mea, dar a fost o înțelegere a parților că această colaborare urmează să înceteze. Am agreat de comun acord să mai stau o perioadă. Despre direcţie vom vorbi la momentul respectiv. Rămâne să vedem, nu pot să spun în momentul de faţă ceva foarte clar”, a declarat Vlad Enăchescu pentru paginademedia.ro.

În aprilie 2020, postul Telekom Sport a fost cumpărat de grupul Clever Media, deţinut de Adrian Tomşa și din care mai fac parte Prima TV, Look, Profit News, Agro TV, iar potrivit sursei citate, Enăchescu a avut atribuţii şi la celelalte canale din grupul media.

19.000 de leipe lună era salariul lui Vlad Enăchescu la CSM București

Citește și: 

EXCLUSIV Fanii unui club de tradiție din Anglia, mesaj de apreciere pentru investigațiile Gazetei Sporturilor: „Versiunea românească modernă a Washington Post”

Playtech: Imagini BOMBĂ cu Anna Lesko de când era IUBITA lui Columbeanu! Aşa nu ai mai văzut-o pe vedetă. FOTO DE NERATAT


Comentarii (6)
caminero
caminero  •  26 Octombrie 2021, 19:40

I-au făcut vînt ăia de la Orange, ce să mai ...

george.br
george.br  •  26 Octombrie 2021, 17:33
Postat de jean_gabin pe 26 Octombrie 2021, 17:03

Unul care a stiut sa se descurce bine toata viata fara sa aiba merite. Nu l-a recomandat nimic sa fie sef nici la tvr, nici la telekom si nici nicaieri.

Cum nu? Pila, tata... pila!

fronegigel2021
fronegigel2021  •  26 Octombrie 2021, 17:28

Alt taietor de frunza la caini care face umbra pamantului degeaba. Neispravitul asta a fost cocotat in cele mai importante functii de ocnducere de rubedeniile comuniste, cu radacini milenare in structurile statale, cu acelasi limbaj de lemn.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează