GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  INEDIT

ZU All Stars mută pe piaţa transferurilor :D Vezi ce jucători s-au alăturat echipei ZU!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2009 00:00

Pentru a plăti amenda de la CNA, Buzdugan şi Morar organizează meci de fotbal la Godineşti. În febra meciului de duminica dintre ZU All Stars si Stiinta Godinesti, Buzdugan si Morar sunt in plina campanie de achizitii.

Dupa ce i-au convins pe Ion Craciunescu si Toni Helesteanu sa arbitreze meciul din 17 mai, cei doi matinali de la Radio ZU au reusit alte 3 achizitii de marca: i-au convins pe dinamovistii Torje, Pulhac si Izvoranu sa imbrace tricoul ZU All Stars. Astfel, echipa ZU All Stars se intregeste.

Iulian Miu (invitat special Gazeta Sporturilor), Zoli & Cici de la Sistem, Vlad Ionescu de la Antena 1, dj-ii ZU: Silviu Andrei, Adi Mihăila şi Cosmin Cojocaru, sunt celelalte nume, confimate pe lista ZU All Stars. Meciul va avea loc pe Stationul Godinesti Arena, duminica, 17 mai, incepand cu ora 16:00

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
 •  18 Mai 2009, 15:17

frate, rau stam la capitolul inteligenta: 1. scrieti incorect d.p.d.v. gramatical ceea ce va tradeaza lipsa de cultura... 2. aveti impresia ca toti sunt animale, uite ca baietii au venit si toata lumea i-a primit cu bratele deschise, nu i-a huiduit nimeni, nu i-a batut nimeni, nici macar nu a fost un numar mare de jandarmi... n-au avut ce face acolo. daca voi traiti in jungla si faceti parte din regnul animal, asta nu inseamna ca toata lumea e ca voi! multumim buzdu si morar!sunteti tari!bafta!

 •  17 Mai 2009, 17:00

bai prostilor oamenii aia din godinesti sunt suporteri ai craiovei!!!!!!!!!!! ce cautatzi voi cu javre ca Torje acolo???? oamenii pe fratzii costea vor sa vada nu javre dinamoviste

 •  17 Mai 2009, 16:39

pt toti cei care ma contesta ciocu mic si joc de glezne

Vezi toate comentariile (14)
Comentează