GSP SPECIAL  »  MIHAI NESU  »  PREMIU

Campania ”Secundă-viaţă”, premiată la International Advertising Cup

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 10:54

”Secundă-viaţă”, campania de strîngere de fonduri pentru Fundaţia Mihai Neşu iniţiată anul trecut de Gazeta Sporturilor, a fost răsplătită cu un nou premiu. Leo Burnett & Target, agenţia care a dezvoltat mecanismul inovator al campaniei, a cîştigat premiul Best Strategy, categoria Best Admaking, în cadrul International Advertising Cup.

Campania a fost selectată în competiţie în urma Aurului cîştigat la festivalul Golden Drum (categoria Innovative Campaigns) desfăşurat în octombrie 2012 la Portoroz.

În ce constă mecanismul inovator pentru ”Secundă-viaţă”? Mărcile care se alătură campaniei pot ceda contravaloarea unei secunde din spoturile lor TV către o cauză umanitară. În acest caz, către Fundaţia Mihai Neşu. Brand-urile care s-au alăturat pînă acum campaniei sînt Gazeta Sporturilor şi AXA Asigurări.

”Premiul e cu atît mai valoros cu cît nominalizările din categorie au fost campanii dintre cele mai tari de la Cannes 2012”, spune Victor Stroe, Planning Director Leo Burnett.

În cadrul campaniei ”Secundă-viaţă” s-au strîns pînă în prezent peste 14.000 de euro, sumă ce ca ajunge la Fundaţia Mihai Neşu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează