Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 18 mai 2012 09:35

"Să le fie ruşine!" a fost mesajul lui pentru compania KLM după cursa Amsterdam - Los Angeles: "Din cauza lor trebuie să stau în pat două săptămîni"

La un an de la gravul accident care i-a modificat radical cursul vieţii, obligîndu-l să trăiască într-un scaun cu rotile la doar 28 de ani, Mihăiţă Neşu (foto) a ajuns în Statele Unite, sperînd să găsească un tratament mai eficient.

Drumul spre America a fost însă teribil pentru fostul fotbalist al lui Utrecht. Recent, el a postat un mesaj dur pe Twitter, criticînd serviciile companiei olandeze KLM.

"Din cauza condiţiilor proaste de zbor oferite persoanelor cu dizabilităţi de KLM, pe ruta Amsterdam - Los Angeles, trebuie să stau în pat două săptămîni. Să le fie ruşine!", a scris Neşu, care îşi poate mişca parţial braţul drept şi îl simte foarte puţin pe cel stîng.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”