GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  PARIORI.RO

Al Qaeda implicată în mafia pariurilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Scotland Yard a anchetat meciul de cricket Anglia-Pakistan şi a depistat că gruparea teroristă se finanţează şi din bani obţinuţi din meciuri trucate.

Un reporter al publicaţiei News of the World a reuşit să se infiltreze în cadrul unei organizaţii care se ocupă cu trucarea meciurilor pentru pariuri. Astfel, el i-a plătit 150.000 de lire sterline lui Mazhar Majeed, impresarul cîtorva dintre jucătorii din naţionala" de criket a Pakistanului, pentru organizarea unui meci trucat. Majeed a căzut în cursă!

Înregistrări telefonice
Acesta i-a mărturisit ziaristului că meciul amical de cricket dintre Anglia şi Pakistan, din august, va fi aranjat. Anglia a învins suspect cu 446-74. Jucătorii Mohammad Amir, Mohammad Asif şi căpitanul Salman Butt urmau să facă anumite greşeli în momente-cheie. Informaţiile au fost dezvăluite în presă, iar Scotland Yard a intrat pe fir.

Înregistrări telefonice au dezvăluit o altă "bombă": şeful reţelei implicate în acest gen de meciuri trucate este în acelaşi timp şi unul dintre finanţatorii grupării teroriste Al Qaeda.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pokerman11
pokerman11  •  07 Septembrie 2010, 13:58

Daca doriti sa invatati poker de la profesionisti si sa primiti bani fara depozit cu care sa incepeti, intrati pe a n y t w o . ro Scoala poker (lectii poker, traininguri video), cele mai bune oferte de rakeback pe cele mai mari site-uri de poker si 20 de euro gratis la unibet pe any two . r o

Vezi toate comentariile (1)
Comentează