GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  PRIMELE SUSPICIUNI

Chievo - Catania deschide seria egalurilor de salon?

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Cu 10 etape înaintea finalului de sezon au apărut deja zvonuri legate de o posibilă înţelegere tacită, în care sînt implicate două echipe aflate în lupta pentru evitarea retrogradării. Casele de pariuri din Italia au început să scadă cota pentru X la meciul Chievo - Catania de duminică, una dintre acestea chiar blocînd pariurile!


"S-au mizat sume anormal de mari pe rezultatul de egalitate. Trendul pare excesiv, dar deocamdată doar ajustăm cotele, apoi mai vedem", a declarat un bookmaker. Chievo are 35 de puncte, iar Catania 31 şi ambele ar fi mulţumite să păstreze o distanţă liniştitoare faţă de Livorno (locul 18, 24 de puncte).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează