GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  

Derby in Olanda: NAC - Ajax! Intra aici pentru prezentarea etapei

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2008 00:00

George Ogararu ar putea intra pe teren in partida pe care Ajax o disputa in deplasare cu marea surpriza din Eredivisie, NAC Breda. PSV Eindhoven si Feyenoord spera sa-si extinda parcursul bun din ultima vreme in meciurile din acest weekend.

PSV - De Graafschaap:

Cu o aparare beton, cei de la PSV Eindhoven au reusit in acest sezon cateva meciuri senzationale. Neinvinsi de 11 partide (in toate competitiile), elevii lui Sef Vergoossen spera sa-si continue aceasta serie impresionanta inceputa pe 30 decembrie si in fata celor de la De Graafschap, duminica, pe Phillips-Stadion. De trei ori la rand campioana in "Tara Lalelor", PSV se bucura si in acest an de un avantaj confortabil in fata lui Ajax, echipa romanului Ogararu - care din cate se pare a intrat in dizgratiile antrenorului sau Adrie Koster. In aceasta partida de maine, PSV este cu siguranta marea favorita. Istoria este de partea formatiei antrenate lui Vergoossen, care i-a invins de 5 ori la rand pe cei din Doetinchem atat acasa cat si in deplasare, reusind sa marcheze de 14 ori si sa primeasca in schimb doar 2 goluri.

 

PARTIDA 1 X 2
PSV Eindhoven - De Graafshaap 1.15 6.50 12.00

TOTAL GOLURI COTA
Peste 2,5 goluri 1.40
Sub 2,5 goluri 2.35

 

 

NAC Breda - Ajax Amsterdam:

Fara indoiala marea, revelatie a acestei editii de Eredivisie este trupa lui Ernie Brandts, NAC Breda. Locul al treilea, la egalitate de puncte cu Ajax Amsterdam si Feyenoord Rotterdam par a-i asigura acestuia colaborarea si in viitorul sezon cu "sobolanii", acestia fiind aproape de o participare in Liga Campionilor! Cei de la NAC doaboara record dupa record in acest sezon. Acestia au castigat ultimele 8 meciuri, incluzandu-l aici si pe cel din Cupa importiva lui Ajax Amsterdam, reusind sa pastreze buturile intacte in 5 dintre acestea. Interesant este faptul ca NAC s-a impus in fata lui Ajax si pe 2 decembrie, in acel 1-3 de pe Amsterdam ArenA.

 

PARTIDA 1 X 2
NAC Breda - Ajax Amsterdam 3.10 3.20 2.15

TOTAL GOLURI
COTA
Peste 2,5 goluri 1.55
Sub 2,5 goluri 2.00

 

 

Heracles - Feyenoord:

In ultimele meciuri, cei de la Feyenoord nu au reusit sa impresioneze, chiar daca Makaay si compania au reusit sa obtina 2 victorii consecutive in fata celor de la De Graafschap si Vitesse Arnhem. Sambata seara, echipa lui Bert van Marwijk se deplaseaza la Heracles Almelo, echipa pe care a zdrobit-o in tur, pe De Kuip, cu 6-0 . Chiar si asa, cei din Rotterdam stiu nu-i va astepta un meci usor, tinand cont de patania de pe 15 aprilie anul trecut, cand au pierdut cu 4-1 pe Polman Stadion. Lupta in top se inteteste de la etapa la etapa. O echipa care doreste sa intre in play-off pentru al doilea loc ce duce in editia viitoare de Champions League este si SC Heerenveen, fosta echipa a lui Alfonso Alves (acum la Middlesbrough). Neinvinsi de pe 27 decembrie, elevii lui Gertjan Verbeek spera sa obtina cea de-a 4-a victorie consecutiva pe Abe Lenstra Stadion, in fata celor de la NEC Nijmegen, duminica de la ora 15:30.

PARTIDA 1 X 2
Heracles Almelo - Feyenoord Rotterdam 4.80 3.50 1.65

TOTAL GOLURI
COTA
Peste 2,5 goluri 1.60
Sub 2,5 goluri 1.9

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close