GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  

Etapa din Italia in cele mai interesante cifre

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Cifrele ne arata ca in etapa cu numarul 22 din Serie A s-au petrecut urmatoarele:

....s-au marcat 23 de goluri, 14 dintre ele de partea gazdelor si 9 de partea oaspetilor.

...doua "doppiette" au facut deliciul spectatorilor de pe Atleti Azzurri d'Italia (stadionul Atalantei - Muslimovic) si Olimpico (AC Torino - Di Michele) si tot acelasi numar de victorii s-au inregistrat in deplasare: Juventus s-a impus la Udinese, iar Inter la Catania.

...nu s-a acordat nici o lovitura de la 11 metri. Cei care au oficiat la centru au acordat 4 cartonase rosii: Kolarov (Lazio), Santos (Genoa) , Vergassola ( Siena) , Amauri (Palermo) si 58 de cartonase galbene.

...s-a inregistrat a 7a victorie din deplasare pentru Inter, liderul incontestabil in acest sezon, care-si continua seria de 28 de partide fara infrangere in toate competitiile (22 de victorii si 6 egaluri).

...Roma este la a 8-a victorie de pe Olimpico, unde giallorossi n-au mai primit un gol de 529 de minute. Totodata, si cea de-a 3 infrangere consecutiva pentru Reggina in aceasta editie de Serie A.

...a 5a victorie pentru Juventus in deplasare, care continua astfel seria de 13 partide fara infrangere in campionat (7 victorii si 6 egaluri) pentru Trezeguet si compania.

...mijlocasul italo-argentinian Mauro Cammoranesi a ajuns la cel de-al doilea gol stagional pentru "Batrana Doamna". Pentru Udinese, un singur punct in ultimele 4 meciuri disputate.

...Fiorentina este la cel de-al 5-lea egal din deplasare. Echipa viola a strans doar 1 punct in ultimele 2 partide de campionat. Pentru Atalanta, cele 8 puncte stranse in ultimele 4 meciuri inseamna apropierea de un loc ce duce in cupele europene anul viitor.

...Milan se afla la cea dea 3 victorie consecutiva pe San Siro, golul victoriei cu Siena fiind marcat de pustiul in varsta de 18 ani, Paloschi, in minutul 63. Siena ajunge astfel la cea dea 7 infrangere din deplasare in acest sezon.

...Sampdoria a ajuns la 3 succese consecutive in campionat. Elevii lui Mazzarri nu au mai primit gol pe Luigi Ferraris de 303 minute. Napoli se afunda tot mai tare in clasament si ajunge la a 7a infrangere din deplasare in acest sezon.

...Genoa, la a 5-a remiza departe de stadionul propriu. Echipa "rossoblu" a strans 13 puncte in ultimele 6 meciuri de Serie A. Atacantul Marco Di Vaio a ajuns la cea de-a 2 reusita stagionala pentru Genoa. De partea cealalta, un singur punct in ultimele 3 meciuri complica serios lucrurile la Livorno, clubul de pe Armando Picchi.

...US Palermo pierde pentru a 6a oara in acest sezon in deplasare. Torino nu mai castigase pe teren propriu din 28 Octombrie (cu Cagliari).

...Lazio Roma, echipa romanului Stefan Radu, ajunge la cea de-a 4a infrangere in deplasare din aceasta editie de Serie A. "Biancocelestii" au pierdut meciul cu Empoli, prin golul marcat din lovitura libera de Vannuchi, inca din minutul 7 al confruntarii. Astfel, acestia intrerup seria neagra de 3 meciuri in care nu au simtit gustul dulce al victoriei.

...AC Parma, echipa lui Di Carlo, ajunge la cel de-al 4-lea egal din deplasare in acest sezon. Prin acest rezultat, Cagliari isi continua seria de 3 rezultate pozitive inregistrate in ultima luna.

sursa pariori.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  17 Februarie 2008, 18:04

esti dus

 •  11 Februarie 2008, 18:15

Pentru Sampdoria e al 3-lea succes consecutiv in campionat pe teren propriu. Etapa trecuta a pierdut 2-1 acasa la Lazio.

 •  11 Februarie 2008, 18:06

in sfarsit o stire buna in ziarul asta ; incepuse sa devina tabloid :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează